Clubul Rotary Fălticeni i-a îndulcit de 1 Iunie pe elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” din BoroaiaRural

Clubul Rotary Fălticeni i-a îndulcit de 1 Iunie pe elevii Școlii Gimnaziale „Vasile Tomegea” din Boroaia

       Accesări: 831

Faptele bune sunt pe agenda lor zilnică. Clubul Rotary din Fălticeni a bifat o nouă campanie de suflet la început de vară calendaristică. Ultima acțiune i-a vizat pe elevii din comuna Boroaia, care au fost îndulciți chiar de 1 Iunie.

Membrii clubului au dăruit cadourile pregătite pentru cei 500 de școlari și preșcolari care învață la Școala Gimnaziale „Vasile Tomegea” și la structurile arondate acesteia.

Sute de ciocolate au ajuns la destinație cu ajutorul unității de învățământ.

Ziua Copilului a fost una dulce, la propriu, pentru toți elevii boroieni.

„Rotary Club Fălticeni a adus o mică bucurie în sufletul copiilor.”, au spus membrii clubului. „Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viața. Să ne bucurăm de ea. La mulți ani tuturor copiilor!”

Codrin Benta

Lucia Moroșan, directoarea unității de învățământ, le-a mulțumit membrilor clubului pentru daruri, amintind că surprizele sunt cele care ne fac viața mai frumoasă.

Clubul Rotary Fălticeni s-a înființat la sfârșitul anului trecut, iar oficializarea acestuia s-a petrecut în cadrul unui eveniment desfășurat în sala „Aurel Băeșu” pe 22 februarie 2020.

Cei 26 de membri înscriși în acest club sunt medici, profesori, economiști, antreprenori, avocați, ingineri.

Clubul a luat naștere din dorința de a face bine comunității și de a derula proiecte în beneficiul acesteia. Rotary Fălticeni și-a propus să inițieze proiecte caritabile, educaționale și culturale.

Cel mai recent demers umanitar s-a desfășurat de Înălțarea Domnului când au fost donate 100 de pachete alimentare pentru fălticeneni cu venituri modeste.

Din această lună, din fondurile clubului vor fi asigurate câte 10 mese calde în fiecare zi, pentru 10 familii nevoiașe.

Fondul inițial alocat acestei campanii este de 5.500 lei.

Cei care vor să sprijine financiar acțiunile clubului pot dona banii în contul Asociației RCF: RO 21 BTRL RON CRT 0522 201 301 sau accesând legătura https://mpy.ro/1bkbgaer

ȘTIRI