Chilipirul Zilei este acum și în Fălticeni. Noul magazin cu mobilier modern, electrocasnice și decorațiuni superbeEconomic

Chilipirul Zilei este acum și în Fălticeni. Noul magazin cu mobilier modern, electrocasnice și decorațiuni superbe

       Accesări: 1941

Primăvara este anotimpul perfect pentru reînnoirea casei. Dacă vreți să vă schimbați mobilierul cu unul elegant, să vă înfrumusețați camerele cu decorațiuni superbe, ori să vă înlocuiți electrocasnicele din bucătărie cu aparate mai eficiente, merită să vizitați noul magazin, „Chilipirul Zilei”, din municipiul Fălticeni. Așa cum o spune și numele, aici veți găsi produse cu un raport preț-calitate imbatabil, produse durabile la un cost accesibil.

Inaugurat în această primăvară, noul magazin, situat la ieșirea din Fălticeni spre Spătărești, în apropierea magazinului Lidl, este alternativa perfectă pentru clienții care vor să cumpere mai mult cu mai puțini bani.

Fie că îți dorești un dormitor confortabil, o bucătărie funcțională sau o grădină primitoare, magazinul Chilipirul Zilei din Fălticeni îți oferă tot ce ai nevoie pentru a-ți transforma casa într-un spațiu care să reflecte personalitatea și stilul tău.

Produsele sunt importate din Italia, Germania și Anglia și sunt disponibile într-o varietate impresionantă, care să satisfacă cele mai exigente gusturi.

Ceea ce face „Chilipirul Zilei” să iasă în evidență este politica de prețuri reduse, fără a compromite calitatea produselor. Cu prețuri cuprinse între 25 și 7.000 de lei, magazinul se adresează tuturor bugetelor, oferind o varietate de produse de calitate superioară.

Codrin Benta

Promoțiile săptămânale aduc mereu surprize plăcute clienților, cu reduceri de la 5% până la 35% la o gamă selectă de produse. Merită să rețineți faptul că în fiecare sâmbătă sunt aduse noi produse în stoc, iar clienții pot fi siguri că găsesc mereu ceva special și unic.

Magazinul Chilipirul Zilei din Fălticeni expune linii de mobilier cu un aspect și calitate autentică.

Aici veți găsi dulapuri, colțare, canapele, mese, noptiere și seturi de scaune.

La capitolul electrocasnice, clienții pot alege aparatură pentru bucătărie, frigidere, mașini de spălat și purificatoare de aer.

Pentru decorațiuni oferta este la fel de variată și cuprinde corpuri de iluminat, seturi de grădină, decorațiuni interioare și covoare.

Magazinul Chilipirul Zilei mai dispune de articole de grădinărit, îngrijire personală și jucării.

Sunteți invitați să vă bucurați de cea mai nouă experiență de cumpărături pentru casa dumneavoastră, într-un univers de prețuri foarte atractive.

Încă un lucru important de reținut este faptul că aici veți găsi și produse într-un singur exemplar, care sunt vândute după principiul „primul venit primul servit”.

Magazinul din Fălticeni, este situat pe strada Plugarilor nr. 3, lângă Lidl și este deschis de luni până vineri între orele 10:00 și 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 10:00 și 15:00.

Pentru a profita și a fi la curent cu ofertele periodice disponibile în magazin, înscrieți-vă în grupul privat de Facebook, dedicat exclusiv zonei Fălticeni, unde și alți clienți vânează reduceri la produse: https://bit.ly/magazin-chilipirul-zilei-falticeni

ȘTIRI