Cele mai răcoritoare jocuri de noroc pe timp de caniculă. Trei jocuri interesante pentru pasionații de sloturiDiverse

Cele mai răcoritoare jocuri de noroc pe timp de caniculă. Trei jocuri interesante pentru pasionații de sloturi

       Accesări: 487

Pasionații de jocuri de noroc au posibilitatea să se distreze și în același timp să se răcorească pe timp de vară. Jocuri interesante cu tema anotimpul rece le asigură distracția cât timp afara este caniculă. Unul dintre beneficiile jocurilor de noroc este că se pot juca și de acasă sau direct din mișcare.

Mediul online este cel care permite lucrul acesta și aduce în fața jucătorilor un număr foarte mare de jocuri păcănele online diferite.

Spre exemplu, pe timp de caniculă există o alternativă: jocurile cu tema anotimpului rece.

Sunt foarte multe asemenea jocuri care îi întâmpină pe pasionații de sloturi din România, iată trei dintre ele și motivele pentru care sunt deosebite.

Winter Berries

Codrin Benta

Desfășurarea acțiunii în jocul Winter Berries este una cu totul aparte și este unul dintre motivele pentru care se bucură de succes. Practic este un joc unde grafica modernă îl duce la un nivel superior.

Simbolurile sunt fructele colorate care printr-o combinație norocoasă vor îngheța pe ecranul de joc și rămân blocate cât timp simboluri identice apar consecutiv la fiecare următoare rotire.

O altă funcție interesantă a jocului Winter Berries aduce simboluri uriașe pe ecran. Tot ceea ce trebuie să se întâmple este ca role consecutive să se umple cu același simbol, iar pe lângă câștigul acordate se aplică și un multiplicator de câștig care este direct proporțional cu numărul de role consecutive care au generat câștigul în runda respectivă.

Grilă de joc este formată din cinci role, trei rânduri și douăzeci de linii de plată. Slotul în sine nu are rotiri gratuite cum se întâmplă în cazul altor jocuri similare, ci o funcție de Re-Spin. RTP-ul este de 96,7%, volatilitatea este ridicată și cel mai mare câștig ajunge la 2.500 X miza.

Majestic Winter

Spinomenal este un furnizor mai puțin cunoscut, dar care a lansat jocuri interesante pe care jucătorii din România le pot accesa. Majestic Winter este unul dintre jocurile sale cu tema anotimpul rece. Este vorba despre mediul în care trăiesc urșii polari.

De altfel, un urs polar apare pe ecranul principal al jocului și atunci când caracteristica bonus devine activă.

Funcția bonus a jocului devine activă în momentul în care pe ecranul de joc apar trei simboluri Free Spins. O roată apare pe ecranul dejoc pe care jucătorul o învârte și indică numărul exact de rotiri gratuite, cât și simbolul care rămâne dublu pe întreaga perioadă a jocurilor gratuite.

În timpul rotirilor apare și funcția specială cu Wild-uri ce pot să acopere întreg ecranul.

Jocul Majestic Winter a apărut în primăvara anului 2022 și este unul dintre cele mai populare ale furnizorului Spinomenal. Volatilitatea este medie spre ridicată, RTP-ul de 94,04% ceea ce este ușor sub media industriei.

Se joacă pe cinci grile și trei rânduri, iar 25 de linii de plată pot aduce câștiguri ce ajung la 10.000 X miza.

Let it Snow

Slotul Let is Snow aparține furnizorului Hacksaw Gaming care a devenit unul dintre cei mai interesanți din industria jocurilor de noroc. Acesta folosește tema Crăciun și nu face decât să vină cu un design nou dedicat.

Ești purtat printr-un tărâm magic al anotimpului rece. Acțiunea jocului este purtată pe o grilă formată din 6 rânduri și 6 role cu sistemul de plată Cluster.

Atunci când vine vorba despre caracteristicile speciale, Let it Snow nu duce lipsă de așa ceva. Cutiile roșii cu cadouri de Crăciun sunt simboluri Scatter, iar când trei asemenea simboluri apar pe ecranul de joc se vor acorda și 10 rotiri gratuite.

Simboluri suplimentare vor apărea pe role cu scopul de a se răspândi.

Un alt element interesant este busola, cea care se declanșează ori de câte ori apare coronița de brad.
Cadourile albastre de Crăciun vor declanșa funcția bonus prin care o roată cu opt secțiuni.

Până la 50 de rotiri gratuite se pot acorda, iar de fiecare dată când roata se oprește pe locurile inscripționate se vor acorda multiplicatori ce pot ajunge până la 250 X miza.

ȘTIRI