Cazuri noi de coronavirus. Profesori depistați pozitiv la Colegiul ”Mihai Băcescu” și la Școlile din Preutești și Pleșești. Clasele rămân cu prezență fizicăEducație

Cazuri noi de coronavirus. Profesori depistați pozitiv la Colegiul ”Mihai Băcescu” și la Școlile din Preutești și Pleșești. Clasele rămân cu prezență fizică

       Accesări: 2935

Situația epidemiologică se schimbă de la o zi la alta. Numărul infecțiilor din mediul educațional continuă să crească, după cum arată buletinul informativ remis de Inspectoratul Școlar Județean. Trei noi cazuri de coronavirus au fost anunțate în mediul educațional din zona Fălticeni.

Este vorba de trei profesori care predau la liceu și la ciclul gimnazial.

Un caz este la Colegiul Tehnic ”Mihai Băcescu” Fălticeni, iar alte două la Școala Gimnazială ”Constantin Tomescu” din Pleșești, respectiv Școala Gimnazială Preutești.

Clasele unde predau profesorii depistați pozitiv nu sunt afectate, iar elevii vor continua cursurile cu prezență fizică.

De la începutul anului școlar au fost depistate șase cazuri de coronavirus la elevi, cinci la Colegiul Național „Nicu Gane” și unul la Școala Gimnazială „Ion Irimescu”. Aceștia au forme ușoare ale bolii.

În rândul cadrelor didactice din Fălticeni au fost confirmate câte un caz și la Colegiul „Vasile Lovinescu” și la Grădinița Specială, iar mediul rural două cazuri la Școlile Gimnaziale nr.2 și nr.3 din Baia, un caz la Școala „Alexandru Lăpușneanu” din Slatina și un caz la GPN Slatina.

Miercuri, 22 septembrie, la nivelul județului Suceava erau confirmați pozitiv 14 elevi, 16 profesori, iar 12 grupe sau clase aveau prezența suspendată la cursuri.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI