Accesări: 1666

Infecțiile cu coronavirus continuă să crească în mediul școlar. Opt cazuri noi sunt raportate Inspectoratului Școlar Județean Suceava de unitățile de învățământ din zona Fălticeni. Atât elevi cât și profesori au fost confirmați pozitiv în ultimele două zile.

La nivelul unităților din Fălticeni, în rândul elevilor, sunt câte un caz de infecție la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, Colegiul „Vasile Lovinescu” și Colegiul Național „Nicu Gane”.

Alte două cazuri sunt înregistrate la doi preșcolari de la Grădinița cu Program Normal „Voinicelul”.

În mediul rural este un singur caz, la un elev de la Școala Gimnazială Râșca.

La două școli din Budeni și Dolheștii Mari sunt doi profesori depistați pozitiv, și unul la Școala „Alexandru Ioan Cuza” din Fălticeni

Actul educațional trece de la prezență fizică la cel cu predare de la distanță, la două clase, câte una de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” și Colegiul „Vasile Lovinescu”. Același lucru s-a întâmplat și cu preșcolarii de la o grupă din cadrul Grădiniței cu Program Normal „Voinicelul”.

De la începutul anului școlar și până în prezent au fost raportate peste 100 de cazuri de infecție cu noul coronavirus în unitățile din zona Fălticeni.

ȘTIRI