Polițiștii din Fălticeni au depistat un tânăr care șofa cu permisul anulat, era băut, iar numerele provizorii erau expirateLocal

Polițiștii din Fălticeni au depistat un tânăr care șofa cu permisul anulat, era băut, iar numerele provizorii erau expirate

       Accesări: 3384

Aventura unui șofer s-a încheiat în arestul poliției. Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 26 de ani, protagonistul unei situații care ar trebui să dea de gândit celor care, deși au încălcat legea, cred că nu li se va întâmpla nimic. Agenții Biroului Rutier Fălticeni l-au oprit pe acesta, pe strada Buciumeni, pentru un control de rutină.

Tânărul, domiciliat în Fălticeni, conducea un autoturism Audi cu numere provizorii, el fiind oprit după miezul nopții, în jurul orei 1.

Patrula se afla în timpul serviciului și a constatat că șoferul avea permisul anulat din decembrie 2020.

Mai mult decât atât, conducătorul auto era și sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii l-au testat cu alcooltestul, rezultatul fiind 0,67 mg/l în aerul pur expirat. La unitatea medicală i-au fost recoltate probe de sânge, iar în urma analizei a rezultat o alcoolemie de 1,38 g/l alcool pur în sânge.

Continuând verificările, polițiștii de la rutieră au stabilit și faptul că autoturismul avea numerele provizorii expirate din luna august.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Cu ocazia acelorași verificări, agenții au constatat că șoferul mai este cercetat într-un dosar penal întocmit chiar luna trecută.

Oamenii legii l-au reținut luni, 26 septembrie, pentru 24 de ore, fălticeneanul fiind introdus în arestul IPJ Suceava.

El a mai fost cercetat într-un dosar penal întocmit în octombrie 2017, în urma unui incident petrecut pe raza comunei Horodniceni. Potrivit cercetărilor desfășurat la acea vreme, evenimentul s-a produs în timp ce conducea un autoturism Audi, iar tânărul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-un gard.

Fălticeneanul era sub influența băuturilor alcoolice, având o concentrație de 0,74 mg/l în aerul pur expirat, și nici nu deținea permis pe conducere pentru categoria respectivă.

În cursul zilei de marți, 27 septembrie, el va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unei măsuri preventive.

ȘTIRI