Casa unui bărbat din Cornu Luncii cuprinsă de foc în toiul nopții. Pompierii din Fălticeni, Cornu Luncii și Baia au fost trimiși să stingă incendiulRural

Casa unui bărbat din Cornu Luncii cuprinsă de foc în toiul nopții. Pompierii din Fălticeni, Cornu Luncii și Baia au fost trimiși să stingă incendiul

       Accesări: 1433

Noaptea trecută, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit cu 7 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o gospodărie din localitatea Cornu Luncii.

Focul a izbucnit la o oră înaintată, fiind anunțat prin numărul unic de urgență la 01.47, ne-a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava, Alin Găleată.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jar sau scântei căzute din sistemul de încălzire (centrală termică pe lemne).

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul locuinței și la camera centralei termice, cu pericol de propagare la întreaga casă și la o anexă gospodărească.

Au ars acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 140 mp, plafonul din lemn pe 70 mp și camera centralei pe 4 mp.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 51 de ani, care a suferit un atac de panică. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spital, pentru investigații suplimentare.

Incendiul a fost lichidat la ora 4:15, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și anexa gospodărească, cu bunurile aferente.

ȘTIRI