Premiu de excelență pentru campioana mondială Magdalena Rusu. Sportiva din Baia va primi un alt titlu importantSport

Premiu de excelență pentru campioana mondială Magdalena Rusu. Sportiva din Baia va primi un alt titlu important

       Accesări: 1406

Valoarea, talentul și munca asiduă nu rămân nerăsplătite. Magdalena Rusu, cea mai de succes sportivă din zona Fălticeni, a fost recompensată pentru rezultatele deosebite, obținute anul acesta în competițiile internaționale de canotaj. Ea a fost distinsă cu un premiu de excelență, după câștigarea celor două medalii de aur și a titlurilor de campioană europeană și mondială.

Publicația Bussiness Arena Magazine i-a acordat Magdalenei Rusu cât și celorlalte colege, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria-Ștefania Petreanu, care au concurat în proba de 8+1, premiul pentru „Echipajul Anului”.

Premiile au fost decernate în cadrul unei gale de excelență.

Magdalena Rusu, originară din comuna Baia, are la activ peste 70 de medalii de aur, argint și bronz, singurul titlu care îi lipsește din palmares cel de campioană olimpică.

„Gala” Business Arena Awards for Excellence 2022 a reprezentat o gală unde s-a premiat excelența, performanța și frumusețea.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Mă bucur ca eu, împreună cu colegele mele din barca de 8+1, alături de alți canotori valoroși, am fost invitați în cadrul acestei gale să ne premieze performanta si excelența.”, ne-a declarat Magdalena Rusu.

„Barca mea de 8+1 în care am concurat, după acest an fantastic, plin de aur, a primit titlul de „Crew the year award”, iar asta nu poate decât să mă bucure.

Mă simt mândră, pentru că munca mea și munca noastră este apreciată.”

Premiul atribuit canotoarelor din barca 8+1 reprezintă, potrivit celor care au făcut nominalizarea, recunoașterea spiritului de echipă, efortului, talentului, îndemânării și determinării în atingerea excelenței.

Din lotul național de canotaj au mai fost premiați, în cadrul aceluiași eveniment, Ionela Cozmiuc, Simona Radiș, Ancuța Bodnar, Sergiu Bejan și Marius Cozmiuc.

Pentru campioana europeană și mondială Magdalena Rusu, care acum se află în catonament în Italia, va urma un nou moment fericit. Pe 28 noiembrie îi va fi înmânat titlul de „Cetățean de Onoare” al județului Suceava.

Sportiva, în vârstă de 23 de ani, supranumită de localnici „Fata de aur”, primea în urmă cu trei ani cu titlul de „Cetățean de Onoare” al Comunei Baia.

ȘTIRI