Campanie derulată de Voluntarii Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa” în sprijinul aşezământului pentru bătrâni de la Mănăstirea BuciumeniLocal

Campanie derulată de Voluntarii Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa” în sprijinul aşezământului pentru bătrâni de la Mănăstirea Buciumeni

       Accesări: 800

Voluntarii Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa” au desfășurat, în perioada 4-7 martie 2021, o strângere de fonduri cu ocazia venirii primăverii și zilei dedicate femeilor, mămicilor, ziua de 8 martie.

Aceștia au expus spre vânzare, la standul amenajat în faţa Primăriei Fălticeni, diferite decorațiuni de primăvară, confecționate de copii și voluntari, respectând toate măsurile de siguranță dedicate situației actuale. 

Fondurile strânse au ajuns la azilul pentru bâtrâni Buciumeni, voluntarii procurând produsele necesare pentru aceștia. 

Tinerii voluntari mulțumesc, pe această cale, persoanelor care au donat pentru această cauză și îndeosebi Farmaciei PharmaPlus pentru sponsorizare și marele ajutor oferit de aceasta. 

Grupul „Aripi în Europa” își continuă activitatea online, pentru siguranța comunității, prin intermediul proiectului „Stau acasă și prind aripi!”, în care, până acum, au creat postări interactive despre jocuri educaționale, activități de făcut în interior și multe altele, ne-a informat Andreea Popa.

Codrin Benta

ȘTIRI