Biserica Sfântul Ilie găzduiește un concert caritabil de colinde. Fondurile vor fi donate familiilor nevoiașeLocal

Biserica Sfântul Ilie găzduiește un concert caritabil de colinde. Fondurile vor fi donate familiilor nevoiașe

       Accesări: 1064

Luna decembrie este nu doar luna cadourilor, ci și luna faptelor bune. Biserica Sfântul Ilie din Fălticeni va fi gazda unui concert caritabil de colinde. Evenimentul are loc duminică, 4 decembrie, de la ora 17.

Concertul, ajuns la cea de-a treia ediție, este intitulat „Un Crăciun pentru fiecare” și se desfășoară cu binecuvântarea Î.P.S. Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Organizatorii au anunțat prezența mai multor grupuri vocale și coruri care vor încânta audiența cu colinde mai vechi sau mai noi.

Printre invitații de anul acesta se numără Grupul vocal „Flori de măr” din Râșca, unul dintre puținele grupuri bărbătești din județ, Grupul vocal „Moldava”, coordonat de profesoara Lenuța Rusu și Corul „Învierea Domnului” al Catedralei din Fălticeni.

Elementele aparte ale concertului de colinde vor fi prezența grupului de vocal de la Mănăstirea Cămârzani și cel al Corul Sfântul Lazăr al Mănăstirii Râșca.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Printre cei care vor mai concerta se află corul parohiilor din Mălini și Siliștea Nouă.

În cadrul evenimentului va evolua și Corul „Sfântului Ioan de la Râșca” al preoților din Protopopiatului Fălticeni.

Fălticenenii sunt invitați în număr cât mai mare la acest concert, fondurile colectate urmând să devină cadouri de Crăciun pentru familiile nevoiașe.

ȘTIRI