Avon lansează Muzeul Poveștilor de Dragoste din IzolareActualitate

Avon lansează Muzeul Poveștilor de Dragoste din Izolare

       Accesări: 173

Viața scrie povești frumoase și pe timp de pandemie. Câteva dintre acestea vor fi așezate într-un muzeu inedit. Inițiativa aparține celor de la Avon care vor să scoată la suprafață întâmplări despre legături puternice, de la suflet la suflet, într-o perioadă marcată de suferință, panică și speranță.

Compania de cosmetice și parfumuri lansează Muzeul Poveștilor de Dragoste din Izolare, o colecție virtuală a poveștilor de dragoste din perioada izolării și a obiectelor care le definesc.

Muzeul este găzduit pe platforma Instagram @DragosteaDinIzolare și își propune să realizeze o retrospectivă a anului 2020 despre „testul” prin care au trecut relațiile de cuplu, cu scopul de a celebra dragostea care supraviețuiește în fața oricărei provocări – și nu oricum, ci cu multe povești de spus.

Fiecare cuplu are povestea sa din izolare, iar AVON și-a propus să le strângă pe toate și să creeze un muzeu inspirat de aroma unică a parfumurilor This Love. Today. Tomorrow. Always, care celebrează dragostea în toate momentele ei, prin simțuri.

Oricine poate înscrie povești

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Au fost momente dificile, dar și momente frumoase, emoționante, amintiri ale unui an plin de neprevăzut, care ne-au arătat că dragostea reală poate supraviețui multor încercări.

În luna mai, AVON invită cuplurile să contribuie cu un „exponat” la muzeu.

Cei care au o poveste pot posta textul și o fotografie cu un obiect reprezentativ folosind hashtagul #DragosteaDinIzolare pe pagina de Facebook sau Instagram, sau pot să o trimită direct printr-un mesaj privat pe pagina de Instagram a campaniei @DragosteaDinIzolare, urmând să fie expusă apoi în muzeul colaborativ.

Cele mai frumoase povești vor fi premiate

Toți cei care își înscriu povestea au șansa de a câștiga unul dintre cele 100 de seturi de parfumuri Avon Today. Tomorrow. Always.

Povestea trilogiei Today. Tomorrow. Always., inspirația din spatele Muzeului Poveștilor de Dragoste din Izolare, începe acum 15 ani, când a fost creată de maestrul parfumier Olivier Cresp.

Noul parfum „This Love” se alătură colecției Today. Tomorrow. Always și sărbătorește în note romantice de grapefruit roz, petale de iasomie și mosc dragostea în toate stadiile ei, cu o aromă creată să reziste la fel ca dragostea adevărată, astăzi, mâine și pentru totdeauna.

ȘTIRI