Aurora Multimarket și-a deschis porțile la Fălticeni. Numeroși clienți au venit la deschiderea primului magazinEconomic

Aurora Multimarket și-a deschis porțile la Fălticeni. Numeroși clienți au venit la deschiderea primului magazin

       Accesări: 7612

Concurența se întețește pe piața locală. Aurora Multimarket este cel mai nou nume pe segmentul comerțului cu amănuntul din municipiul Fălticeni. Deschiderea primului magazin s-a dovedit un element de atracție pentru numeroși fălticeneni, care au profitat de această ocazie pentru a-și face cumpărăturile la prețuri super-avantajoase.

Sute de clienți au așteptat, nerăbdători, să descopere oferte speciale, produsele, experiența de cumpărături.

Primul magazin Aurora Multimarket din Fălticeni și-a deschis porțile marți, 12 decembrie, la ora 9.

Reprezentanții companiei, prezenți la inaugurare, au tăiat panglica, urând bun venit tuturor clienților.

Aceștia au fost întâmpinați cu dulciuri la intrare, iar la ieșire au putut participa la o tombolă cu premii diferite. Magazinul se află la primul etaj al Complexului Comercial „Nada Florilor” și este cel de-al patrulea din rețeaua aflată în plină expansiune în România.

Deschiderea primului magazin Aurora Multimarket a atras numeroși curioși, dar și fălticeneni care și-au umplut coșul cu cele necesare. Primii 100 de cumpărători au primit cadouri.

Mascota i-a încântat pe cei mici, dar și pe cei mari, împărțind baloane celor care au trec pragul noului magazin.

Clienții Aurora Multimarket au fost cu adevărat încântați de gama generoasă de oferte, dar și de primirea călduroasă de care au avut parte.

În topul preferințelor s-au aflat decorațiunile de Crăciun, care au avut o reducere suplimentară de 20% și jucăriile, cu o reducere de 30% din prețul afișat la raft.

Aceste reduceri extra, din prețul expus, au fost aplicate la casa de marcat și vor continua să fie disponibile până pe 17 decembrie, oportunități pentru cumpărăturile de Crăciun.

Aurora Multimarket va lansa până la sfârșitul anului al doilea magazin în Fălticeni.

Clienții aleg Aurora Multimarket pentru diversitatea ofertei, care cuprinde peste 5.000 de articole din peste 20 de categorii diferite, inclusiv produse de sezon, la prețuri medii de 5 lei.

Magazinele se disting prin gama sa variată de produse de consum, cuprinzând alimente, articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, jucării și electrocasnice mici, toate la prețuri extrem de avantajoase, începând de la doar 1 leu.

Cumpărătorii vor remarca la rafturi prețurile competitive pentru produsele de zi cu zi, acoperind nevoile de bază, dar și pentru articole în trend, promovând un raport corect între calitate și preț.

Aurora Multimarket se adresează unui public divers, de la consumatori practici cu venituri moderate, orientați către economii, care caută alternative avantajoase pentru produsele de bază, până la cei pasionați de cumpărături, dornici să exploreze și să descopere mereu produse care să le atragă atenția.

Noul magazin din Fălticeni va fi cel de-al patrulea din rețeaua aflată în plină dezvoltare pe piața românească.

Aurora Multimarket deține peste 1.200 de magazine în Ucraina. În anul 2023, oficialii companiei au decis să înceapă expansiunea pe alte piețe din Europa, prima fiind cea din România.

ȘTIRI