Aurora Multimarket deschide primul magazin în Fălticeni. Cadouri pentru primii 100 de clienți și multe oferte specialeEconomic

Aurora Multimarket deschide primul magazin în Fălticeni. Cadouri pentru primii 100 de clienți și multe oferte speciale

       Accesări: 8067

Un nume nou pătrunde pe piața locală. Aurora Multimarket își deschide porțile în Fălticeni, inaugurând astfel primul magazin din oraș. Acesta marchează al patrulea punct de vânzare al lanțului, care a intrat pe piața românească la data de 5 octombrie 2023.

Marea deschidere are loc marți, 12 decembrie, la ora 9:00.

Aurora Multimarket este amplasat în Complexul Comercial „Nada Florilor”, la primul etaj, pe locul fostului magazin Leonardo.

Noul magazin va oferi experiențe de cumpărături definite prin calitate, diversitate și prețuri accesibile. Acest ultim factor este, de altfel, trăsătură definitorie pentru politica lanțului de magazine.

Reprezentanții companiei spun că anul viitor vor deschide peste 50 de magazine în România, iar în următorii cinci ani vor crea aproximativ 5.000 de locuri de muncă.

„Anul 2023 a fost anul în care am pus bazele dezvoltării rețelei (echipa de management, operațională și de suport, infrastructura, birouri, depozit regional în Bacău etc.).

Investiția totală este de aproximativ 2 milioane de Euro.”, explică Anca Iancu, directorul executiv al companiei.

„În 2024, estimăm că vom deschide peste 50 de magazine, iar bugetul alocat va fi de peste 5 milioane de Euro.

Dacă vorbim de planurile pe termen lung, viziunea noastră este ca în 5 ani, Aurora Multimarket Romania va număra peste 600 de magazine, cu răspândire națională, precum și trei depozite regionale.

Vom oferi în jur de 5.000 de locuri de muncă.

Cu ocazia deschiderii magazinului din Fălticeni sunt anunțate oferte speciale pentru clienți.

Vor fi reduceri la peste 1.100 de produse.

Tot atunci, marți, 12 decembrie, la marea deschidere, Aurora Multimarket va oferi cadouri pentru primii 100 de clienți.

Mascotele vor anima atmosfera acestui eveniment, pentru a-i încânta pe cei mici cu baloane și surprize dulci.

Magazinul din Fălticeni va oferi zilnic clienților mii de produse la prețuri accesibile, fără compromisuri la nivelul calității.

Clienții aleg Aurora Multimarket pentru diversitatea ofertei, care cuprinde peste 5.000 de articole din peste 20 de categorii diferite, inclusiv produse de sezon, la prețuri medii de 5 lei.

Magazinele se disting prin gama sa variată de produse de consum, cuprinzând alimente, articole de îngrijire personală, de menaj și detergenți, până la produse pentru casă, accesorii pentru baie, bucătărie, jucării și electrocasnice mici, toate la prețuri extrem de avantajoase, începând de la doar 1 leu.

Cumpărătorii vor remarca la rafturi prețurile competitive pentru produsele de zi cu zi, acoperind nevoile de bază, dar și pentru articole în trend, promovând un raport corect între calitate și preț.

Aurora Multimarket se adresează unui public divers, de la consumatori practici cu venituri moderate, orientați către economii, care caută alternative avantajoase pentru produsele de bază, până la cei pasionați de cumpărături, dornici să exploreze și să descopere mereu produse care să le atragă atenția.

Noul magazin din Fălticeni va fi cel de-al patrulea din rețeaua aflată în plină dezvoltare pe piața românească.

Aurora Multimarket deține peste 1.200 de magazine în Ucraina. În anul 2023, oficialii companiei au decis să înceapă expansiunea pe alte piețe din Europa, prima fiind cea din România.

ȘTIRI