Clipe de sărbătoare la Grădinița „Dumbrava Minunată”. S-au împlinit 50 de ani de activitate. Surprize, veselie și jocuriEducație

Clipe de sărbătoare la Grădinița „Dumbrava Minunată”. S-au împlinit 50 de ani de activitate. Surprize, veselie și jocuri

       Accesări: 772

Zi specială la final de primăvară calendaristică. Prichindeii, părinții și cadrele didactice au marcat Ziua Grădiniței cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din municipiul Fălticeni. A fost, de fapt, o dublă sărbătoare, plină de culoare și veselie.

S-au împlinit 50 de ani de existență și activitate ai unității preșcolare din cartierul 2 Grăniceri, înființată în anul 1973.

Evenimentul s-a desfășurat luni, 29 mai, iar surprizele nu au lipsit.

Atmosfera de sărbătoare s-a simțit în fiecare moment. Programul zilei jubiliare a fost unul memorabil.

„Este o tradiție, ca în fiecare an să sărbătorim Ziua Grădiniței și să facem din aceasta, o zi pe care copiii nu o vor uita și de care își vor aminti cu plăcere atunci când vor pleca la școală. În această zi specială , cum ne place nouă să o numim, copiii au avut parte de numeroase surprize.”, ne-a spus Loredana Guligă, responsabila de unitate. „Bucuria și emoția trăită de fiecare în partea făcut ca întreaga zi să fie de neuitat.”

La Ziua Grădiniței, micuții au putut viziona, în deschiderea evenimentului, un spectacol de teatru prezentat de trupa de la Centrul de Recuperare și Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică.

Voluntarii de la Organizația GLT „Aripi în Europa” au preluat „ștafeta” bunei dispoziții, cu un program în care au desfășurat diferite jocuri și activități distractive.

Au participat toți copiii de la cele cinci grupe ale grădinițe, unde sunt peste 120 de copii înscriși.

Tinerii voluntari au reușit să aducă un plus de energie, zâmbete, voioșie și bucurii micuților de la Grădinița cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată”.

Nu au lipsit sesiunile de picturi faciale, în care preșcolarii au devenit pisici, flori, steluțe, zâne sau prinți.

Pentru că și ei s-au simțit la fel de bine în compania celor mici, voluntarii au promis că vor reveni la grădiniță ori de câte ori este nevoie.

Programul zilei jubiliare a inclus și o surpriză.

Îndrăgitele personaje Mickey Mouse și Minnie au pășit în curtea plină cu copii și baloane colorate.
Timpul petrecut în compania lor a fost unul minunat, în care copiii au fost încântați de jocurile, dansurile și cântecele interpretate alături de invitații speciali.

Programul evenimentului s-a încheiat într-o notă dulce, preșcolarii fiind invitați să servească din tortul aniversar.

ȘTIRI