Ce opțiuni speciale ai când joci pariuri sportive onlineDiverse

Ce opțiuni speciale ai când joci pariuri sportive online

       Accesări: 79

Ești începător la pariuri sportive online sau vrei să afli noi oferte speciale și opțiuni de pariere pe sporturile preferate? Îți prezentăm în continuare cele mai atractive promoții disponibile pe site-urile operatorilor de pariuri sportive și în aplicațiile mobile create pentru betting pe telefon mobil, tabletă sau laptop.

Pariază online și beneficiază de mize avantajoase, cote atractive, free bets

Bucură-te de victorie la pariuri online în compania celor mai bune site-uri de betting, ce-ți oferă o interfață prietenoasă, conexiune securizată, multiple opțiuni de plată și oferte speciale care să-ți pună la dispoziție mize avantajoase, cote atractive, free bets.

De exemplu, la Betano ai Euromisiunea, opțiunea care îți dă ocazia să recuperezi 50% din miză, Misiunea Săptămânală de tenis cu free bets și oferta MegaCote, unde accesezi cote cu marjă 0%.

Ai mai multe șanse de câștig cu oferte de tipul Asigurare VAR (pariul tău este câștigător, dacă ai pariat pe golul unui jucător, acesta a înscris, dar golul a fost anulat la VAR).

Alma Clinic

Pariezi mai relaxat cu opțiunea Câștig Șansă, pe care Betano ți-o oferă pentru returnarea sumelor mizate, dacă ai avut un pariu multiplu pe fotbal sau baschet și nu ți-a ieșit un singur meci.

Mizează pe sporturile preferate cu avantaje la goluri avans, seturi, număr de puncte

Alege aplicații mobile de sport betting care să-ți pună la dispoziție o gamă largă de pariuri sportive, în condiții avantajoase. La Betano beneficiezi de opțiunea Avans 2 Seturi, care-ți asigură pariul pe tenis, dacă jucătorul pe care ai pariat a câștigat primele două seturi, indiferent de scorul final.

Tot așa, ai opțiunea Decisiv din Primul Set la tenis, Betano Avantaj 2-0 pentru meciurile de fotbal, 2 Seturi Avans la volei, 6 Goluri Avans la handbal, Avans 20 de Puncte la baschet, 5 Run-uri Avans la baseball, 3 Goluri Avans la hochei pe gheață, 17 Puncte Avans la rugby ș.a.

Inspiră-te din sugestiile de pariere și urmărește live streaming-uri pe site-urile de betting

Dacă ești fan al pariurilor live, caută site-urile de betting cu oferte de tipul Urmărești și Pariezi, Streaming LIVE, ca să nu pierzi nicio fază din meciurile care te interesează. Pentru pariuri sportive pe baza celor mai bune informații despre meciuri, jucători, goluri, faze fixe, faulturi și cartonașe, selectează oferte precum xGoals de la Betano, cu statistici actualizate de live betting.

Alege aplicațiile mobile de pariuri sportive care-ți oferă sugestii de pariere pentru diferite mize. O astfel de opțiune este BetMentor de la Betano, un widget inovator, ușor de utilizat, disponibil 24/7.

Mai mult, te poți distra alături de prietenii tăi, la BetFriends & ChatBox, unde îți inviți amicii într-o comunitate online de pariori, vezi pronosticurile pe care le face fiecare și le poți adăuga instantaneu pe biletul tău de pariuri.

Accesează opțiunile speciale disponibile pe site-urile de betting și în aplicațiile mobile pe care ți le pun la dispoziție operatorii de pariuri sportive.

Joacă responsabil și pariază doar pe platformele de betting licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Alege mize moderate și stabilește-ți limite de timp pentru perioadele pe care le petreci la betting online pe telefon, tebletă, laptop sau PC.

ȘTIRI