Antreprenorii fălticeneni Andreea și Andy Stan au inaugurat noul și rafinatul Hotel Angel SofiaLocal

Antreprenorii fălticeneni Andreea și Andy Stan au inaugurat noul și rafinatul Hotel Angel Sofia

       Accesări: 14257

Harta ospitalității locale este de astăzi mai bogată. Cel mai nou și rafinat hotel din Fălticeni și din zona arondată municipiului, a fost inaugurat pe 27 mai. Investiția aparține antreprenorilor Andreea și Andy Stan, proprietarii companiei Romfour, și s-a concretizat după câteva luni în care au fost alocate fonduri consistente.

Noul Hotel a fost redenumit de curând „Angel Sofia” și devine un concurent serios, sub toate aspectele, pentru unitățile de 3 și 4 stele din județul Suceava.

Unitatea este situată pe Bulevardul 2 Grăniceri, la intrarea în Fălticeni dinspre Roman, în clădirea unde își are sediul Romfour Auto Rulate, afacerea deschisă de familia Stan în urmă cu câțiva ani.

Lansare cu bun gust

Evenimentul de lansare a fost unul cu totul special atât pentru proprietari, care fac pasul în domeniul hotelier, cât și pentru invitați.

Oaspeții au fost primiți pe covorul roșu, atât în sala care a găzduit evenimentul, cât și în unitatea de cazare care impresionează prin ambianță și dotări. Totul a fost pregătit până la cel mai mic detaliu, de la decorațiunile florale marca Pastel, la platourile marca Iristar, la ambianța oferită de cvartetul Royal din Suceava.

Cunoscuți oameni de afaceri din Fălticeni și din alte zone ale județului Suceava și reprezentanți ai unor instituții publice au fost prezenți la inaugurare. Evenimentul a debutat cu slujba de sfințire, oficiată de un sobor de preoți din Protopopiatul Fălticeni.

După acest moment, antreprenorul Andy Stan a ținut un scurt discurs în care și-a exprimat bucuria de a-i avea alături nu doar pe oamenii de succes din Fălticeni, pe cei care cunosc provocările actuale din mediul de afaceri, ci și familia și prietenii acesteia. El a explicat ce l-a determinat să facă pasul spre universul hotelier, într-un moment mai puțin prielnic chiar pentru acest domeniu.

Evenimentul a continuat cu un bufet suedez și o ambianță simfonică întreținută de cvartetul Royal.

Hotelul Angel Sofia: 3 stele care valorează cât 5!

Noul hotel din Fălticeni va fi deschis pentru public începând din 31 mai. Tot de atunci vor putea fi făcute și rezervările.

Unitatea are disponibile, în prezent, 22 de camere, însă antreprenorii lucrează deja la câteva noi camere, astfel încât la final oferta va include aproximativ 30 de camere.

Hotelul „Angel Sofia” se remarcă din toate privințele. Impresionează din bun gust, dotări și, mai ales ambianță. Antreprenorii Andreea și Andy Stan spun că prețurile vor fi decente.

Interesant este faptul că zona de gastronomie este externalizată în totalitate, către un cunoscut antreprenor local, Cosmin Stan, acționarul Pensiunii Iristar, astfel încât două afaceri vor funcționa „mână în mână” în următorii ani.

Noul hotel este creația Andreei Stan și a arhitectului fălticenean Ben Lungu. Ideile celor doi au dat naștere unui proiect deosebit, care mizează pe rafinament, confort și experiențe plăcute.

Unitatea este structurată pe trei etaje, într-o clădire din sticlă și oțel cu aspect modern.

Interiorul este garnisit cu materiale de calitate înaltă. Deși are doar trei stele, hotelul se ridică prin prisma dotărilor și ambianței la nivelul unuia de cinci stele.

Andreea Stan a explicat că redenumirea hotelului din „Sofia” în „Angel Sofia” se leagă de faptul că în zonă mai există o unitate de cazare cu numele „Sofia” și, pentru a nu crea confuzie, antreprenorii au ales să completeze titulatura cu un termen care te conduce cu gândul la frumusețe, serenitate și bucurie, trei atribute pe care cel mai nou și rafinat hotel din zona Fălticeni le-a proiectat la vizita oaspeților veniți la evenimentul deschiderii oficiale.

ȘTIRI