Amendați și lăsați fără permis. Doi vitezomani din Preutești și Iași au fost depistați în Fălticeni cu 112 km/hLocal

Amendați și lăsați fără permis. Doi vitezomani din Preutești și Iași au fost depistați în Fălticeni cu 112 km/h

       Accesări: 4834

90 de zile vor avea doar calitatea de pieton. Doi conducători auto foarte grăbiți au rămas fără permis, după ce au fost depistați în municipiul Fălticeni circulând cu viteze de deplasare de două mai mari decât limita admisă în localitate. Aceștia au fost înregistrați de aparatul radar cu 112 km/h.

Este vorba de doi șoferi din comuna Preutești și din municipiul Iași.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni se aflau într-o acțiune cu scopul prevenirii producerii accidentelor rutiere, vitezomanii fiind depistați pe strada Sucevei.

Oamenii legii spun că aici sunt încălcate frecvent regulile de circulație, șoferii gonind efectiv pe șosea, deși limita este stabilită la 50 km/h.

Conducătorii uită acest aspect și, convinși că agenții de la rutieră nu sunt în zonă, apasă pedala de accelerație mai mult decât trebuie.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Din acest motiv și cei doi șoferi, din Preutești și Iași, au rămas fără permisul de conducere, iar timp de 90 de zile vor avea doar calitatea de pieton.

Pe lângă măsura aceasta, agenții au aplicat amenzi în valoare de 1.305 lei fiecărui vitezoman.

De la începutul anului și până în prezent, lucrătorii Biroul Rutier Fălticeni au reținut aproximativ 100 de permise de conducere.

ȘTIRI