Alpin Oil sărbătorește românește! 1.000 de plăcinte și stegulețe oferite în stațiile din Fălticeni și Cornu LunciiLocal

Alpin Oil sărbătorește românește! 1.000 de plăcinte și stegulețe oferite în stațiile din Fălticeni și Cornu Luncii

       Accesări: 1429

Bucuria de a fi român se traduce prin generozitate. Ziua de 1 Decembrie s-a transformat într-o adevărată sărbătoare a dărniciei în stațiile Alpin Oil. Clienții care și-au alimentat mașinile au fost întâmpinați cu joivialitate, zâmbete și plăcinte.

Bunătățile au fost pregătite de gospodine pricepute, așa că cei care le-au primit au redescoperit gustul de altădată al plăcintelor

Atât doamnele, cât și domnii care au trecut pragul stațiilor de carburanți din Fălticeni și Cornu Luncii au primit în dar și stegulețe.

Este deja un obicei ca antreprenorii care dețin Alpin Oil să marcheze Ziua Națională a României în acest fel. Anul acesta au oferit 1.000 de plăcinte și câteva sute de stegulețe clienților care au trecut pragul benzinăriilor.

Alpin Oil s-a lansat pe piața locală în urmă cu câțiva ani, cu o benzinărie la Cornu Luncii.

În aprilie 2019 a fost deschisă stația din Fălticeni, prima din zonă care, pe lângă sortimentele de carburanți și soluția AdBlue, oferea un punct de încărcare pentru mașinile electrice.

Conceptul Alpin Oil integrează, ca elemente de noutate, un spațiu pentru zona gastronomică și spații special create pentru socializare și servirea meniurilor. De ceva timp a fost deschis și un restaurant cu accente unice, completat de o terasă în aer liber și un loc de joacă pentru copii.

ȘTIRI