Alexandru Arşinel s-a îmbolnăvit de coronavirus. Actorul este internat la Matei Balș. El s-a vaccinat în februarieActualitate

Alexandru Arşinel s-a îmbolnăvit de coronavirus. Actorul este internat la Matei Balș. El s-a vaccinat în februarie

       Accesări: 840

S-au infectat cu noul coronavirus. Alexandru Arşinel şi soţia acestuia sunt internaţi de patru zile la Institutul Matei Balş. Vestea bună este că actorul nu se află pe secţia de Terapie Intensivă.

Actorul, în vârstă de 81 de ani, s-a vaccinat în urmă cu două luni.

Alexandru Arșinel, director al Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, spune că nu ştie de unde a luat virusul. Atât el cât şi soţia au primit prima doză a serului Pfizer în ianuarie şi au avut rapelul la începutul lunii februarie.

Actorul susține că se simte bine şi speră să facă o formă ușoară a bolii.

În 2017, Arşinel a fost supus unei intervenţii în urma unui infarct, iar în 2013, unui transplant de rinichi şi a suferit mai multe intervenţii la coloană.

Alma Clinic

Născut în 4 iunie 1939, în localitatea Dolhasca, Alexandru Arşinel a absolvit Institutul de Artă Teatral Cinematografică „I. L. Caragiale”, pentru ca la scurt timp să se angajeze la Teatrul de Revistă din Bucureşti, devenind apoi directorul acestuia.

Activitatea sa din teatru, film, televiziune şi teatru radiofonic a fost recompensată în ultimii ani cu mai multe premii, medalii şi ordine.

Alexandru Arșinel a jucat în peste 30 de filme artistice.

ȘTIRI