Al patrulea caz de coronavirus la Colegiul „Nicu Gane”. Un prim caz la Școala „Ion Irimescu” și la Școala nr.2 BaiaEducație

Al patrulea caz de coronavirus la Colegiul „Nicu Gane”. Un prim caz la Școala „Ion Irimescu” și la Școala nr.2 Baia

       Accesări: 1706

Problemele continuă la nivel epidemiologic. La Colegiul Național „Nicu Gane” a fost confirmat al patrulea caz de coronavirus. O elevă de clasa a X-a a fost depistată pozitiv.

Conducerea unității de învățământ a decis trecerea la cursuri online.

Este a patra clasă care va desfășura ore de la distanță. Peste 100 de elevi ai acestui colegiul sunt în această situație la momentul de față.

Un prim caz de coronavirus a fost confirmat și la Școala Gimnazială „Ion Irimescu”. Este vorba de un elev de la clasa a VI-a. Acesta are o formă ușoară a infecției.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Clasa a început cursurile de la distanță începând de luni, 20 septembrie.

Un caz de coronavirus a fost confirmat și la Școala Gimnazială nr.2 din Baia. Un cadru didactic de la clasa primară s-a infectat, însă este vorba de un caz fără simptome (asimptomatic). Elevii clasei au intrat în sistemul de predare a materiilor pe internet.

Marți, 21 septembrie, erau 104 cazuri de coronavirus la nivelul municipiului Fălticeni și 26 în comuna Baia, ambele localități fiind, potrivit ratei de infecție, peste 2 la mia de locuitori, în scenariul galben.

ȘTIRI