Aici se circulă fără reguli! Locuitorii de pe strada Armatei vor ca Primăria Fălticeni să instaleze limitatoare de vitezăLocal

Aici se circulă fără reguli! Locuitorii de pe strada Armatei vor ca Primăria Fălticeni să instaleze limitatoare de viteză

       Accesări: 1235

Nu au reguli și nici limită. Șoferii își fac de cap nu doar pe strada Sucevei, unde circulă cu viteză ridicată, ci și pe un alt drum public din municipiul Fălticeni. Este vorba despre Strada Armatei, drumul cu două benzi pe un sens, care duce spre Preutești.

Conducătorii auto nu mai țin cont de reguli, iar dacă drumul este liber circulă cu viteză mare, fie fac manevre riscante în timpul deplasării.

Mai mult decât atât, aici s-au produs multe tamponări în ultima perioadă, de la începutul anului și până în prezent.

Riveranii au sesizat cotidianul Cronica de Fălticeni și cer autorităților locale, prin intermediul publicației noastre, montarea unor limitatoare de viteză.

Aceștia au sesizat și faptul că șoferii ignoră linia continuă, ce separă cele două sensuri de mers, și fac depășirea prin triplare, manevră care nu este permisă, fie întorc mașina, deși, potrivit legii, nu au voie, pentru a-și continua deplasarea pe sensul opus.

Ei mai spun că viteza cu care circulă unii șoferi pun în pericol pietonii, dar și autoturismele care circulă din sens opus și că vor ca măsuri să fie luate cât mai urgent cu putință.

Pe strada Armatei este un singur limitator de viteză, cel din zona sediului APIA, în apropiere de intersecția cu străzile Tudor Vladimirescu și Șoldănești.

În urmă cu patru luni, pe strada Armatei s-a produs un eveniment rutier, când patru mașini au fost avariate, după ce un tânăr nu s-a asigurat la schimbarea benzii.

ȘTIRI