Coliziune încheiată cu patru mașini avariate în municipiul Fălticeni. Șoferul nu s-a asigurat la schimbarea benziiLocal

Coliziune încheiată cu patru mașini avariate în municipiul Fălticeni. Șoferul nu s-a asigurat la schimbarea benzii

       Accesări: 6984

Eveniment rutier petrecut spre miezul nopții. Patru mașini au fost avariate pe fondul unei manevre făcute de un șofer care se deplasa pe raza municipiul Fălticeni. Este vorba despre un tânăr din comuna Baia, aflat la volanul unei mașini Ford Focus.

Incidentul s-a petrecut sâmbăta trecută.

Evenimentul rutier s-a produs în urma unei coliziuni dintre două autoturisme, Ford Focus și Volkswagen Bora, care circulau pe strada Armatei, având aceeași direcție de deplasare, spre ieșirea din oraș.

La intersecția cu strada Topitoriei, strada Armatei trece de la patru benzi, la numai două, câte una pe un sens de mers.

Din acest motiv, șoferul din comuna Baia, în vârstă de 18 ani, nu s-a asigurat la schimbarea benzii de circulație, mașina acestuia, un Ford Focus, intrând în coliziune cu un autoturism Volkswagen Bora, care se deplasa regulamentar.

Coliziunea s-a produs lateral, autoturismul Volkswagen Bora fiind proiectat în alte două mașini parcate în afara carosabilului, lângă poarta imobilului proprietarilor celor două autoturisme.

Din fericire, nu au fost răniți.

Pagubele înregistrate sunt consistente. Însă autorul evenimentului rutier are poliță RCA, iar avariile vor fi reparate pe banii asigurătorului.

Fiind vorba de un eveniment rutier cu mai multe mașini avariate, conform procedurilor agenții au întocmit procesul verbal de contravenție la sediul Poliției Rutiere Fălticeni.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. Pe lângă daunele produse mașinilor și poarta imobilului a fost avariată.

Oamenii legii l-au amendat pe tânărul din comuna Baia. Valoarea sancțiunii contravenționale aplicate se ridică la 745 de lei.

ȘTIRI