Activitățile de examinare pentru obținerea permisului de conducere se suspendă pentru 30 de zileActualitate

Activitățile de examinare pentru obținerea permisului de conducere se suspendă pentru 30 de zile

       Accesări: 896

Noi măsuri în contextul actual epidemiologic național. Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor anunță că, începând cu data de 17 martie 2020, se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere. Proba teoretică și proba practică, la nivel național, este sistată pentru o perioadă de 30 de zile.

Reprezentanții instituției mai spun că există posibilitatea de prelungire a perioadei în funcție de evoluția situației actuale.

Persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util, de către serviciile publice comunitare, prin portatul www.drpciv.ro, și cele ale Instituției Prefectului.

Decizia ar putea influența și activitatea școlilor de șoferi.

În municipiul Fălticeni sunt cinci operatori economici care activează în acest domeniu.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Detalii suplimentare vor fi comunicate la finalizarea perioadei de suspendare și/sau de încetare a situației de urgență, la nivel național.

Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor menționează pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghișee și dezinfectarea zonelor/spațiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la orele 19.00.

ȘTIRI