Accidente rutiere la sfârșitul săptămânii în Fălticeni. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicaleLocal

Accidente rutiere la sfârșitul săptămânii în Fălticeni. Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

       Accesări: 2570

La sfârșitul acestei săptămâni, polițiștii din Fălticeni au deschis două dosare penale în urma unor accidente rutiere care s-au produs în municipiu.

Ambele accidente au avut loc după lăsarea întunericului. Patru persoane au fost rănite.

Vineri, 6 noiembrie, la ora 17:20, un bărbat, în vârstă de 71 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul pe strada Caporal Ciofu din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit stâlpul rețelei electrice amplasat pe partea dreaptă în sensul de mers.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, dar și a altor două persoane, pasagere în mașină.

Șoferul și cele două persoane care îl însoțeau au ajuns cu o ambulanța la Spitalul municipal Fălticeni, unde au  primit îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a recoltat o mostră de sânge la Spitalul Fălticeni în vederea determinării alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Seara următoare, în jurul orei 18:20, un tânăr de 19 ani, din Fălticeni, a fost implicat într-un accident rutier pe strada 2 Grăniceri.

În timp ce conducea autoturismul pe strada menționată, tânărul  a accidentat un bărbat, în vârstă de 32 de ani.

Potrivit polițiștilor, pietonul s-a angajat în traversarea drumului din partea dreaptă spre stânga, prin loc nepermis și fără să se asigure.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-a prelevat o probă de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni.

Pietonul nu a putut fi testat, dar i s-a recoltat o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei la spital.

ȘTIRI