Accident stupid în comuna Dolhești. Tânăr rănit și transportat la spital. Un autoturism și un ATV s-au ciocnitRural

Accident stupid în comuna Dolhești. Tânăr rănit și transportat la spital. Un autoturism și un ATV s-au ciocnit

       Accesări: 5592

Neatenția provoacă victime. Un tânăr din Comuna Dolhești a suferit traumatism toracic și cranian, după un accident rutier care putea fi evitat fără probleme. Incidentul s-a petrecut luni după-amiază pe raza comunei Dolhești.

Tânărul conducea un ATV, iar în timpul unei manevre cu spatele, pentru a ieși din curtea unui vecin, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un alt localnic.

Evenimentul rutier s-a întâmplat în satul Valea Bourei, pe DJ 208 F, la fața locului fiind trimise echipaje ale Ambulanței, paramedicii SMURD și pompierii cu autospeciala pentru descarcerare.

În urma impactului, conducătorul ATV-ului s-a rănit, suferind leziuni, acesta fiind transportat la spitalul din Fălticeni, fiind transferat, ulterior, de echipajul ambulanței la transferat Spitalul Județean de Urgență Suceava, victima fiind

În urma impactului, conducătorul ATV-ului s-a rănit, suferind leziuni, acesta fiind transportat la spitalul din Fălticeni, fiind transferat, ulterior, de echipajul ambulanței la transferat Spitalul Județean de Urgență Suceava, victima fiind conștientă și cooperantă. .

Șoferul autoturismului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii spun că tânărul de pe ATV nu a putut fi testat cu alcooltestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În timpul cercetărilor, desfășurate de Poliția Rutieră Fălticeni, oamenii legii au constatat, în urma verificărilor efectuate, faptul că persoana care conducea ATV-ul avea permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar ATV-ul nu era înregistrat/înmatriculat.

Polițtișii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”.

ȘTIRI