Accident stupid în comuna Dolhești. Tânăr rănit și transportat la spital. Un autoturism și un ATV s-au ciocnitRural

Accident stupid în comuna Dolhești. Tânăr rănit și transportat la spital. Un autoturism și un ATV s-au ciocnit

       Accesări: 5489

Neatenția provoacă victime. Un tânăr din Comuna Dolhești a suferit traumatism toracic și cranian, după un accident rutier care putea fi evitat fără probleme. Incidentul s-a petrecut luni după-amiază pe raza comunei Dolhești.

Tânărul conducea un ATV, iar în timpul unei manevre cu spatele, pentru a ieși din curtea unui vecin, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de către un alt localnic.

Evenimentul rutier s-a întâmplat în satul Valea Bourei, pe DJ 208 F, la fața locului fiind trimise echipaje ale Ambulanței, paramedicii SMURD și pompierii cu autospeciala pentru descarcerare.

În urma impactului, conducătorul ATV-ului s-a rănit, suferind leziuni, acesta fiind transportat la spitalul din Fălticeni, fiind transferat, ulterior, de echipajul ambulanței la transferat Spitalul Județean de Urgență Suceava, victima fiind

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma impactului, conducătorul ATV-ului s-a rănit, suferind leziuni, acesta fiind transportat la spitalul din Fălticeni, fiind transferat, ulterior, de echipajul ambulanței la transferat Spitalul Județean de Urgență Suceava, victima fiind conștientă și cooperantă. .

Șoferul autoturismului a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii spun că tânărul de pe ATV nu a putut fi testat cu alcooltestul, însă la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În timpul cercetărilor, desfășurate de Poliția Rutieră Fălticeni, oamenii legii au constatat, în urma verificărilor efectuate, faptul că persoana care conducea ATV-ul avea permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier, iar ATV-ul nu era înregistrat/înmatriculat.

Polițtișii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă”, “conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere” și ”conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat/neînregistrat”.

ȘTIRI