Accident rutier în localitatea Spătărești. Două mașini s-au ciocnit într-o intersecție. Un copil s-a rănit ușorRural

Accident rutier în localitatea Spătărești. Două mașini s-au ciocnit într-o intersecție. Un copil s-a rănit ușor

       Accesări: 4044

Atenție sporită la volan. Este una dintre solicitările pe care polițiștii le adresează frecvent conducătorilor auto pentru evitarea producerii de evenimente și accidente rutiere. Unul dintre cele mai recente cazuri este cel de vinerea trecută.

Incidentul s-a petrecut, în jurul orei 13,30, pe raza localității Spătărești, la intersecția DN 2 cu DN 2E și DC 11 (zona restaurantului Stibina).

Autoutilitara Volkswagen LT, condusă de un șofer de 29 de ani, din comuna Dolhești, s-a ciocnit cu un autoturism Dacia Logan, condus regulamentar, de un șofer de 34 de ani din localitatea Răucești (județul Neamț), pe direcția Fălticeni – Roman.

Șoferul autoutilitarei, care circula dinspre DC 11 (Fântâna Mare) spre Fălticeni, nu a acordat prioritate Daciei Logan, cele două mașini intrând în coliziune.

Incidentul a fost suprins chiar în momentul producerii acestuia, de camera video montată pe autoturismul care circula în spatele Daciei Logan.

Mahanu Design

În urma accidentului rutier, potrivit datelor furnizate de IPJ Suceava, un pasager din autoturism, o fetiță de 4 ani, s-a rănit ușor.

Minora nu a necesitat internare la spital.

Polițiștii i-au testat pe ambii conducători auto, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

ȘTIRI