Accident rutier în Fălticeni. Coliziune între două mașini din București și Bacău. Un pasager s-a rănit ușorLocal

Accident rutier în Fălticeni. Coliziune între două mașini din București și Bacău. Un pasager s-a rănit ușor

       Accesări: 5742

Nicio zi fără accidente. Polițiștii au consemnat un nou eveniment rutier s-a petrecut luni pe raza municipiului Fălticeni, incident soldat cu rănirea ușoară a unui pasager. Două automobile s-au tamponat pe strada Sucevei, la ieșirea din oraș spre Bunești.

Incidentul s-a petrecut în apropiere de Alpin Oil.

Șoferul unui Renault Fluence, un bucureștean în vârstă de 70 de ani, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, mașina acestuia intrând în coliziune cu un autoturism Ford Fiesta, condus de o femeie din municipiul Bacău.

Conducătorul auto din București se deplasa din direcția Suceava către Fălticeni, iar șoferița conducea regulmentar pe direcția Fălticeni-Suceava.

În urma incidentului, un pasager aflat în mașina conducătoarei auto, în vârstă de 54 de ani, a suferit o contuzie de antebraț.

La fața locului s-au deplasat două echipaje de la Ambulanță și SMURD, cât și modulul de descarcerare. Pompierii nu au fost nevoiți să intervină cu echipamentele speciale, victima fiind neîncarcerată.

Ambii participanți la trafic au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni recomandă șoferilor atenție sporită la efectuarea manevrelor pe drumurile cu trafic ridicat.

ȘTIRI