Accident rutier în comuna Cornu Luncii. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu drumul spre Mălini și SlatinaRural

Accident rutier în comuna Cornu Luncii. Două mașini s-au ciocnit la intersecția cu drumul spre Mălini și Slatina

       Accesări: 3396

La un pas de un incident grav. Doi șoferi s-au ciocnit cu mașinile pe raza comunei Cornu Luncii, la intersecția drumurilor DN 2E cu DJ 209 A, spre localitățile Mălini și Slatina. Accidentul s-a petrecut sâmbătă dimineață, la ora 7:30, pe fondul neacordării de prioritate.

Un conducător auto în vârstă de 82 de ani, aflat la volanului unui Opel Corsa, nu a oprit la intrarea în intersecție, mașina acestuia fiind lovită în plin de un BMW Seria 5 cu numere de Italia, care circula regulamentar pe direcția Cornu Luncii spre Spătărești.

Cele două mașini au intrat în coliziune, impactul producându-se în zona roților față. Ambele vehicule au avut daune importante.

Agenții Biroului Rutier Fălticeni i-au testat pe ambii conducători cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Șoferul de 82 de ani a fost norocos, spun oamenii legii. Dacă impactul s-ar fi produs în zona portierei, accidentul ar fi avut urmări grave.

Octogenarul s-a ales cu răni ușoare. Bărbatul nu a necesitat internare la spital.

Ambii șoferi sunt din comuna Cornu Luncii. Oamenii legii spun că autorul accidentului avea asigurare RCA, dar și Inspecția Tehnică Periodică.

Cercetările continuă în acest caz.

Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni au întocmit în acest caz dosar penal pentru infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

ȘTIRI