Accident mortal în comuna Cornu Luncii. BMW răsturnat în afara șoselei. Doi tineri și-au pierdut viața. Alți trei tineri au fost transportați la spitalRural

Accident mortal în comuna Cornu Luncii. BMW răsturnat în afara șoselei. Doi tineri și-au pierdut viața. Alți trei tineri au fost transportați la spital

       Accesări: 11002

Tragedie pe un drum județean din zona Fălticeni. Doi tineri și-au pierdut viața, după ce un mașina în care se aflau s-a răsturnat în afara părții carosabile. Alți trei tineri au fost răniți și au fost transportați la spital.

Evenimentul rutier s-a produs duminică după-amiaza, 15 iulie, la intrarea în satul Dumbrava, din comuna Cornu Luncii.

Vehiculul, un BMW Seria 3, s-a răsturnat pe cupolă, peste un gard cu sârmă ghimpată aflat din apropierea unei livezi.

La fața locului au fost trimise trei autospeciale ale Ambulanței Fălticeni, paramedicii SMURD și pompierii cu modulul de descarcerare.

Tinerii decedați au 22 și, respectiv, 18 ani. Aceștia se aflau pe locurile din spate ale mașinii.

Codrin Benta

Primul a fost găsit fără suflare, decesul fiind declarat pe loc, iar cel de-al doilea a intrat în stop cardio-respirator câteva momente mai târziu. Trei dintre tineri, care se aflau pe banchetă, au fost proiectați în afara mașinii, pe spațiul verde de lângă acostament.

În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, leziunile suferite de al doilea tânăr au fost mult prea grave. Decesul acestuia a fost declarat ulterior.

La Spitalul Județean de Urgență Suceava au fost transportați alți trei tineri în vârstă de 18, 19 și 20 de ani, care se aflau în aceeași mașină.

Șoferul nu consumase băuturi alcoolice.

Polițiștii desfășoară cercetări în acest caz.

ȘTIRI