Accident în lanț la ieșirea din Fălticeni spre Baia. Trei mașini s-au ciocnit. Două persoane au ajuns la spitalLocal

Accident în lanț la ieșirea din Fălticeni spre Baia. Trei mașini s-au ciocnit. Două persoane au ajuns la spital

       Accesări: 7155

Nicio zi fără evenimente rutiere. Polițiștii Biroului Rutier Fălticeni nu duc lipsă de activitate în perioada sezonului estival. După accidentele recente de la Vadu Moldovei, Drăgușeni și Cornu Luncii, oamenii legii au fost prezenți la un nou incident. Acesta s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 16.

Trei autoturisme au intrat în coliziune, la ieșirea din Fălticeni, în intersecția drumului cu DN 2E și DJ 209 H, spre comunele Baia și Cornu Luncii.

În urma incidentului nu au fost persoane încarcerate.

La accident au fost trimise echipaje ale Ambulanței, paramedicii SMURD și pompierii cu autospeciala pentru descarcerare.

Trei persoane, conștiente și cooperante, au fost monitorizate medical.

Alma Clinic

Două dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Polițiștii desfășoară cercetări în acest caz.

Lista accidentelor petrecute în această intersecție este lună.

În urmă cu câțiva ani aici și-a pierdut viața șoferul unui microbuz. Zeci de accidente grave sau ușoare s-au produs în ultimii ani.

Pentru reducerea numărului de accidente, agenții Biroului Rutier Fălticeni au susținut de mai multe ori ideea construirii unui sens giratoriu aici, dar și în intersecțiile de la Spătărești și Praxia. Planuri există doar pe hârtie.

Autoritățile județene au vorbit despre necesitatea acestora și susțineau, acum doi ani în urmă, că solicitarea a fost adresată Ministerului Transporturilor.

ȘTIRI