Accident în Fălticeni. Localnică acroșată de un camion pentru deszăpezire pe trecerea de pietoniLocal

Accident în Fălticeni. Localnică acroșată de un camion pentru deszăpezire pe trecerea de pietoni

       Accesări: 8033

Marți este, totuși, o zi cu ghinion. Cel puțin așa s-a dovedit pentru o femeie din Fălticeni care a trecut prin momente deloc ușoare, după ce fost acroșată pe trecerea de pietoni de utilaj de deszăpezire. Incidentul a fost provocat de șoferul unui camion cu lamă și sărăriță, aflat în timpul serviciului.

Acesta se deplasa cu viteză redusă și a frânat imediat.

Vehiculul de tonaj a rămas oprit pe trecerea de pietoni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu medic al Ambulanței Fălticeni. Victima, în vârstă de 34 de ani, a fost transportată la spital pentru investigații medicale.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 17, pe o trecere de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător, aflată la intersecția străzilor 13 Decembrie cu Unirii (de lângă Restaurantul Galant) în apropiere de Autogara Severin.

Mahanu Design

Din fericire, femeia a fost accidentată ușor. Ea a suferit o entorsă și a fost externată la scurt timp, după ce medicii i-au analizat starea de sănătate.

Șoferul, angajat al unei firme din Suceava, domiciliază în Fălticeni și și-a recunoscut fapta. El le-a spus oamenilor legii că nu l-a observat pe pieton din cauza ninsorii.

Conducătorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

La spital i s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Pe durata cercetărilor, traficul rutier s-a desfășurat cu greutate. Două echipaje ale Poliției Locale au dirijat circulația. La accident au fost trimise alte două echipaje de la Ordine Publică și Poliția Rutieră.

ȘTIRI