Accident în comuna Mălini. Doi tineri aflați pe motocicletă s-au izbit într-o mașină. Conducătorul motocicletei nu deține permis. Tinerii au suferit multiple traumatismeRural

Accident în comuna Mălini. Doi tineri aflați pe motocicletă s-au izbit într-o mașină. Conducătorul motocicletei nu deține permis. Tinerii au suferit multiple traumatisme

       Accesări: 4984

Duminică după-amiază, in jurul orei 14:40 pe raza comunei Malini a avut loc un accident rutier între un autoturism și o motocicleta pe care se aflau două persoane. A rezultat rănirea conducătorului motocicletei de 21 de ani și a pasagerei acestuia de 15 ani, ambii localnici, victimele fiind conștiente și cooperante.

Din primele cercetări, este vorba despre o depășire a unui autoturism Audi A4, de către motocicletă, moment în care conducătorul auto ar fi virat spre stânga, fără să se asigure, motocicleta lovind din spate, partea față stânga a mașinii.

Două persoane (un tânăr de 21 de ani și o minoră de 15 ani) care se aflau pe motocicletă, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, aceștia având multiple traumatisme.

În urma impactului motocicleta a luat foc, aceasta fiind stinsă de persoanele aflate la fața locului, până la sosirea pompierilor.

Au intervenit militarii Detașamentului de pompieri Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul unui echipaj SAJ.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Conducătorul motocicletei nu posedă permis de conducere și avea 0.04 mg/l in aerul expirat la testarea cu aparatul etilotest. Conducătorul autoturismului Audi A4 are permis de conducere valabil, iar la testarea cu aparatul etilotest rezultatul a fost negativ.

Tot din primele cercetări rezultă că cei doi tineri de pe motocicletă nu purtau cască de protecție.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.

ȘTIRI