Accident în comuna Bunești. Autorul este un șofer ucrainean. Bărbatul adormise la volan. Trei persoane au ajuns la Spitalul Județean SuceavaRural

Accident în comuna Bunești. Autorul este un șofer ucrainean. Bărbatul adormise la volan. Trei persoane au ajuns la Spitalul Județean Suceava

       Accesări: 4164

Un nou incident în zona Fălticeni. Două autoturisme au intrat în coliziune, pe raza comunei Bunești. Accidentul s-a produs luni, 2 august, în jurul orei 4.15 dimineața, pe fondul oboselii.

Șoferul unui Nissan X-Trail, înmatriculat în Ucraina, a adormit la volan, înaintea unui viraj, pe direcția de mers Fălticeni – Suceava.

Mașina a pătruns pe acostament, pe spațiul acoperit cu iarbă, revenind pe carosabil, moment în care s-a izbit frontal într-un Volkswagen Jetta, care se deplasa regulamentar, spre Fălticeni.

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului rutier. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Au intervenit două echipaje al Ambulanței Fălticeni, paramedicii SMURD și pompierii cu autospeciala pentru descarcerare.

Șoferul ucrainean, autorul accidentului, a adormit la volan.

Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers mai bine de o oră în șir, până la încheierea cercetărilor preliminare.

Ambii conducători auto au fost testați cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au întocmit un dosar penal.

ȘTIRI