Accident cumplit în comuna Slatina. Un octogenar și-a pierdut viața. Triciclul acestuia s-a ciocnit cu un autoturismRural

Accident cumplit în comuna Slatina. Un octogenar și-a pierdut viața. Triciclul acestuia s-a ciocnit cu un autoturism

       Accesări: 3610

Sfârșit de săptămână cu victime pe șosele. Două accidente rutiere au avut loc duminică, 19 mai, în zona Fălticeni, unul pe raza comunei Vadu Moldovei și altul în comuna Slatina. Acesta din urmă s-a petrecut la ora 17, fiind soldat cu decesul unuia dintre conducători.

Un autoturism și un triciclu electric au intrat în coliziune, pe fondul neacordării de prioritate, după cum indică primele cercetări ale agenților din cadrul Poliției Rutiere Fălticeni.

La locul accidentului rutier au fost trimise echipaje de la SMURD și Ambulanță, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Două persoane, soț și soție, ambii din comuna Slatina, se aflau pe triclu electric ce se deplasa pe un drum comunal din localitate.

Bărbatul, în vârstă de 80 de ani, conducea triciclul, iar când a pătruns pe DJ 209 A, fără să se asigure, s-a ciocnit cu vehiculul electric într-un autoturism Audi, condus regulamentar de un bărbat, de 29 de ani, domiciliat tot în comuna Slatina.

Polițiștii spun că cei doi conducători din comuna Slatina, implicați în accidentul rutier, nu consumaseră băuturi alcoolice.

Cei doi răniți, conducătorul triciclului electric și soția acestuia, în vârstă de 69 de ani, au fost transportați la spital.

Din nefericire, bărbatul a murit câteva ore mai târziu la Spitalul Clinic Județean Suceava, pe fondul leziunilor suferite.

După efectuarea investigațiilor medicale la Fălticeni, pasagera a fost transferată la același spital din Suceava.

Oamenii legii au deschis dosar penal pentru „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

ȘTIRI