Accesări: 1662

Crește numărul infecțiilor în mediul școlar. 11 cazuri noi au fost anunțate la patru unități de învățământ din Fălticeni. Este vorba de cinci profesori și șase elevi.

La Colegiul „Vasile Lovinescu” au fost confirmate șase cazuri, trei la elevi și trei la profesori. Toți au forme medii ale infecției cu noul coronavirus.

Două cazuri sunt anunțate și la Colegiul „Nicu Gane”. Un elev și un profesor au fost depistați pozitiv în cursul zilei de 29 septembrie.

La Colegiul „Mihai Băcescu” au fost depistați pozitiv un profesor, în cursul zilei de 28 septembrie, și un elev, în cursul zilei de 29 septembrie. Clasa a trecut la sistemul de predare de la distanță, prin intermediul platformelor educaționale clasa a trecut în online.

Un prim caz de coronavirus și la Școala Gimnazială „Ioan Ciurea”, la un elev din clasa a VII-a s-a infectat.

Clasele de la aceste unități de învățământ, unde au fost confirmați elevi cu noul coronavirus, au trecut la sistemul de predare de la distanță, prin intermediul platformelor educaționale clasa a trecut în online.

Potrivit buletinului informativ al ISJ Suceava, la nivel județean, la data de 29 septembrie, au fost confirmate 30 de noi cazuri în rândul elevilor și 11 în rândul profesorilor și a personalului angajat.

ȘTIRI