Zile de sărbătoare la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”. Manifestările au marcat 56 de ani de existențăEveniment

Zile de sărbătoare la Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”. Manifestările au marcat 56 de ani de existență

       Accesări: 1567

Aniversare în mediul educațional. Elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Mihail Sadoveanu” au marcat cei 56 de ani de existență ai unității de învățământ fălticenene. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 5-8 noiembrie, organizatorii pregătind un program bogat în activități.

Clipele de emoție s-au împletit cu momentele de suflet, festivitățile reunind actuali și foști profesori ai școli.

Amintirile și bucuria revederii și-au pus amprenta asupra de cadrelor didactice pensionare, care au pășit din nou în școala unde au predat zeci de ani și au format numeroase generații de elevi.

Manifestarea principală s-a desfășurat vineri, 10 noiembrie, în sala de sport, devenită sală de festivități, cu această ocazie, și a inclus un program artistic și numeroase alocuțiuni.

Directorul Ovidiu Moroșanu și directoarea adjunctă Elena Baciu au susținut discursuri în fața unei săli pline de invitați, gânduri la ceas aniversar fiind transmise și de foști profesori.

Codrin Benta

Au fost invitați colegii directori ai unităților de învățământ din Fălticeni, cadre didactice, parteneri ai școlii, dar și părinți.

Un moment aparte l-a constituit recitalul copiilor din grupului vocal „Fantezia”, condus de profesoara Mirabela Apopei, care, ca de obicei, au fost la înălțime.

Organizatorii evenimentului au subliniat că momentele artistice prezentate de copii au încântat publicul și au demonstrat că Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu” are cu ce se mândri.

Manifestarea s-a încheiat cu masa festivă, la care au participat toți invitații prezenți la aniversarea unității de învățământ din Fălticeni.

ȘTIRI