Wizz Air anunță primele curse spre Cipru. Zborurile din Suceava spre Larnaca încep din 10 iulieLocal

Wizz Air anunță primele curse spre Cipru. Zborurile din Suceava spre Larnaca încep din 10 iulie

       Accesări: 667

Destinație nouă pentru sucevenii care iubesc vacanțele pe litoral. Wizz Air va deschide în această vară ruta spre Cipru. Prima cursă de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” este programată pe 10 iulie.

Zborul Suceava – Larnaca va fi operat cu aeronave Airbus A320 de ultimă generație.

Cursele spre orașul turistic vor fi efecutate în fiecare luni și vineri, cu decolare din Larnaca la 11:40 și aterizare la Suceava la ora 14:20.

De la Suceava aeronavele vor decola la 14:50 și vor ateriza la Larnaca la ora 17:25.

Tariful biletelor pornește de la 24,99 de euro.

Acestea sunt deja puse în vânzare și pot fi achiziționate de pe portalul operatorului aerian, de la agențiile de vânzări bilete de avion sau de la agențiile de turism partenere ale operatorului aerian Wizz Air.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri sporite de igienă, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului.

Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși.

Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic și strict, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală.

Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata cu cardul.

Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate și sunt încurajați să efectueze toate achizițiile pe internet, premergătoare zborului (de exemplu: bagaje de cală, WIZZ Priority), pentru a minimiza orice posibil contact fizic la aeroport.

ȘTIRI