Vineri se desfășoară la Fălticeni minibursa locurilor de muncă. Angajări în domeniul construcțiilor și ospitalitățiiLocal

Vineri se desfășoară la Fălticeni minibursa locurilor de muncă. Angajări în domeniul construcțiilor și ospitalității

       Accesări: 629

Posibilități noi de angajare. Persoanele aflate în șomaj sunt așteptate la Fălticeni, la minibursa locurilor de muncă. AJOFM Suceava este organizatorul acestei acțiuni binevenite.

Cei interesați sunt așteptați vineri, 24 martie, la sediul Punctului de lucru din Fălticeni, strada Matei Millo nr.4.

Bursa va fi deschisă la ora 10.

Sunt disponibile peste 30 de locuri vacante.

Minibursa de la Fălticeni se adresează tuturor persoanelor care au calificare sau doresc să se angajeze în meserii din domeniul construcțiilor și ospitalității.

Sunt disponibile locuri de muncă pentru meseriile de cioplitor piatră, dulgher, fierar betonist, zugrav, montator pereți, muncitor necalificat în construcții, bucătar, ajutor bucătar, pizzer, ospătar.

Informații suplimentare se pot solicita la telefon 0230 542 160, sau la sediul Punctului de lucru din Fălticeni.

Reprezentanții Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de muncă spun că intenția de angajare este cu începerea contractului de muncă în cel mai scurt timp.

Numărul șomerilor înregistrați în evidența Punctului de lucru din Fălticeni (și localitățile limitrofe), la 28 februarie 2023, era de peste 2.200 persoane, dintre care mai puțin de un sfert dintre acestea, 505 persoane, erau beneficiare de indemnizație de șomaj.

ȘTIRI