Viceprimarul comunei Boroaia s-a stins din viață. Cristi Butnariu avea 49 de ani. Condoleanțe adresate familieiLocal

Viceprimarul comunei Boroaia s-a stins din viață. Cristi Butnariu avea 49 de ani. Condoleanțe adresate familiei

       Accesări: 12720

Doliu în administrația locală. Viceprimarul comunei Boroaia s-a stins din viață, lăsând în urmă o familie frumoasă, numeroși prieteni și colegi de serviciu. Vestea morții lui Cristi Butnariu aduce tristețe în inimile multor consăteni care regretă trecerea la cele veșnice.

Avea 49 de ani și toată viața înainte.

Cristi Butnariu s-a născut în satul Moișa, într-o familie de oameni simpli, dar foarte credincioși, care i-au sădit în copilărie și în adolescență valorile umane de care nu s-a despărțit niciodată.

Și-a cizelat personalitatea pe băncile școlii boroiene, dar și în desele lui prezențe la biserica din sat.

Parohia din Moișa era biserica lui de suflet. Timp de 35 de ani a fost și cântăreț în strană, fiind nelipsit în duminicile și sărbătorile de peste an.

Un om foarte sufletist și plin de energie, un om care ajuta cât putea și cum putea, cu zâmbetul pe buze, un om deosebit, un om printre oameni, așa îl descriu cei din jur pe Cristi Butnariu.

Numeroși prieteni și cunoscuți au scris sute de mesaje pe social media al viceprimarului, în care își exprimă regretul profund pentru trecerea la cele veșnice.

În ultimul an și-a pierdut mama și tatăl, dar și-a regăsit puterea în sânul familiei, alături de soție și cei trei copii.

Din punct de vedere profesional era la fel de respectat.

Fost consilier local, apoi viceprimar al comunei Boroaia, el și-a dus la îndeplinire activitățile desfășurate alături de primarul Vasile Berariu.

Timp de trei mandate și-a desfășurat munca în această funcție publică, fiind un partener de nădejde în cadrul colectivului primăriei.

Colegii din Primăria comunei Boroaia, preotul paroh George Dranga și oamenii din parohia Moișa transmit condoleanțe familiei îndurerate, spunând că îl vor purta de bunul lor prieten în gândurile lor.

Cristi Butnariu va fi înmormântat în satul natal, lângă biserica unde obișnuia să se roage pentru cei dragi ai lui.

ȘTIRI