Magazinul Hunter din Fălticeni. Vânează mărcile de top și prețurile bune! Ai 50% reducere la colecția de iarnăEconomic

Magazinul Hunter din Fălticeni. Vânează mărcile de top și prețurile bune! Ai 50% reducere la colecția de iarnă

       Accesări: 2610

Modul cum ne îmbrăcăm poate exprima personalitatea noastră. Ținutele sport, obișnuite sau elegante, cele lejere sau cu pretenții se află sub același acoperiș și pot într-un magazin cu stil. Se numește Hunter și este deschis pentru fălticeneni încă din vara anului trecut.

Este locul ideal pentru cei care caută să se înnoiască cu produse ale unor mărci renumite.

Aici găsiți haine și încălțăminte Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Converse, Timberland, Only, Vila, Diadora, Hummel, Asos, Jack&Jones, Naf Naf și altele.

Hunter aduce în atenție palete variate de culori și modele care se remarcă prin calitate și aspect.

Clienții magazinului din Fălticeni au parte de experiențe de cumpărături inedite, unde vor găsi atât produse din game premium, cât și cele pentru ținute de zi cu zi , cu opțiuni pentru toate buzunarele și toate formele.

De reținut faptul că aici veți găsi produse pentru toate vârstele, gusturile și buzunarele, inclusiv haine pentru copii.

Hunter înseamnă un pas într-un univers al cumpărăturilor, un loc adaptat nevoilor și preferințelor fiecăruia, oferind atmosferă prietenoasă.

Este un concept care depășește limitele unui simplu magazin de haine.

Clienții au parte de experiențe inedite, ce include un spațiu pentru savurat cafeaua, un loc de activități pentru copii, pentru ca mămicile să-și aleagă ținuta dorită în liniște, un spațiu pentru animăluțe de companie, în cazul în care aveți unul,

Magazinul Hunter este un altfel de magazin. Înseamnă atmosferă plăcută, adică nu vei simți presiunea unui magazin clasic.

Este un loc unde nu doar descoperi ținute frumoase, sport, lejere sau elegante, unde te poți relaxa puțin, ascultând muzică bună, și chiar socializa.

Vânzătorul vă poate oferi un sfat bun în privința alegerii unui model sau despre tendințele modei exprimate de fiecare exponat.

Mai mult decât atât, aici există un stand cu bijuterii din argint placate cu rodiu, marcă proprie pe care le puteți achiziționa din magazin, la preț de producător.

Amplasat pe strada Sucevei, vizavi de Colegiul Național „Nicu Gane”, magazinul Hunter este deschis zilnic, luni-vineri între orele 9:00 – 18:00, iar sâmbătă între 10:00 – 16:00.

În această perioadă, articolele de iarnă au 50% reducere.

Vânătorii de oferte și produse de calitate, clienți din Fălticeni și nu numai ei, sunt așteptați să profite de prețurile promoționale.

ȘTIRI