Un vitezoman din Bogdănești rămâne pieton 90 de zile. Polițiștii l-au surprins cu 131 km/h prin SuceavaLocal

Un vitezoman din Bogdănești rămâne pieton 90 de zile. Polițiștii l-au surprins cu 131 km/h prin Suceava

       Accesări: 3901

Pofta de viteză îi lasă pe șoferi fără permis. Numai la ultima acțiune întreprinsă de Serviciul Rutier Suceava, peste 40 de conducători auto au trecut în rândurile pietonilor. Printre aceștia se află și un bărbat din comuna Bogdănești care s-a ales cu o amendă usturătoare.

Șoferul, în vârstă de 29 de ani, a fost surprins cu viteza de 131 km/h prin Suceava, cu 81 km/h peste viteza legală admisă de lege în localitate.

Bărbatul gonea cu mașina pe Bulevardul Sofia Vicoveanca, la intrarea dinspre Fălticeni în municipiul reședință de județ.

Oamenii legii l-au sancționat pecuniar pe conducătorul auto din Bogdănești și i-au reținut permisul în vederea suspendării.

În urmă cu câteva zile un alt vitezoman, din Fălticeni, în vârstă de 31 de ani, a fost surprins cu pistolul radar cu viteza de 133 km/h pe strada Sucevei, acesta primind 2.900 de lei amendă. Permisul i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

La sfârșitul acestei săptămâni, între 7 și 9 februarie, polițiștii suceveni au fost constatat peste 370 de contravenții privind încălcarea regimului legal de viteză.

Valoarea amenzilor aplicate șoferilor indisciplinați, doar în aceste două zile, se ridică la peste 215.000 lei.

ȘTIRI