Un tronson din centrul Fălticeniului este închis până joia viitoare. Pe carosabil vor fi standurile  comercianțilorLocal

Un tronson din centrul Fălticeniului este închis până joia viitoare. Pe carosabil vor fi standurile comercianților

       Accesări: 2946

Restricție de circulație la kilometrul zero. Un tronson din centrul municipiului Fălticeni este închis traficului auto, pe un sens, începând de astăzi. Autoritățile locale au decis să interzică accesul pe segmentul de drum dintre ANAF și Catedrală, pe direcția dinspre Bulevardul Revoluției spre intersecția cu strada Dogari, pentru a facilita accesul mai multor comercianți.

Măsura este temporară și are legătură cu seria de evenimente organizate cu ocazia Zilelor Municipiului Fălticeni.

Pe carosabil vor fi amplasate tarabe și standuri cu mărfuri dintre cele mai variate, accesul fiind posibil doar pentru pietoni.

Autovehiculele pot circula spre centru, doar dinspre străzile Dogari și Republicii.

Este posibil ca și acest sens de mers să fie supus restricțiilor de circulație auto, în funcție de amploarea activității comerciale.

Alma Clinic

Începând de marți va fi deschis Târgul Meșterilor Populari și Târgul de Antichități. Produsele vor fi expuse pe aleea pietonală din centru.

Restricția pentru autovehicule va fi ridicată vineri, 21 iulie, iar duminică, 23 iulie, va fi din nou activă, pe același tronson urmând să fie organizată expoziția mașinilor de epocă „Roți Legendare”.

La fel ca și anul trecut, zona gastronomică nu va mai funcționa în centru, ci pe stadionul din apropierea Bazei de Agrement „Nada Florilor”. Tot aici vor fi și tarabele cu jucării și haine.

Pe platoul din zona tribunei va fi amplasată scena pentru concertele Antonia, Proconsul și Nicoleta Nucă, dar și recitalurile unor grupuri folclorice și ale artiștilor de muzică populară.

Parcul de distracții, ce se deschide sâmbătă, 15 iulie, pentru șase zile, este amplasat pe același stadion „Nada Florilor”.

Echipajele Poliției Municipale, Poliției Locale și Jandarmeriei vor patrula permanent pe durata desfășurări evenimentului.

ȘTIRI