Un tânăr din comuna Dolhești i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Andrei Ciocîrlan și-a îndeplinit un visLocal

Un tânăr din comuna Dolhești i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Andrei Ciocîrlan și-a îndeplinit un vis

       Accesări: 3915

Este talentat, ambițios și frumos. Andrei Ciocîrlan se numără printre concurenții care participă la Vocea României, emisiunea dedicată celor talentați. Tânărul din comuna Dolhești a reușit să-i impresioneze pe jurați și să întoarcă toate cele patru scaune.

Prezența la Vocea României, constituie un vis împlinit pentru Andrei Ciocîrlan.

El a interpretat pentru etapa audițiilor pe nevăzute, o doină din Bucovina, pentru prima dată în istoria acestui concurs.

În studioul emisiunii a fost prezentă și mama tânărului, la fel de emoționată ca și fiul ei.

Interpretarea doinei „Cucule, cucuț bălan” i-a fascinat pe cei cinci antrenori, Irina Rimes și Theo Rose fiind cele care au apăsat primele butonul roșu pentru a-și întoarce scaunele.

Alma Clinic - Clinica Suceava si Falticeni
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Andrei speră să ajungă cât mai departe în etapele acestui concurs și va continua în echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose.

La Vocea României urmează etapa eliminărilor și duelul talentelor.

„Au fost emoții, urmate de bucurie în platoul emisiunii! Am fost în etapa audițiilor pe nevăzute în care am cântat o doină.”, ne-a declarat Andrei. „Mi-am îndeplinit un vis! Visul meu era să ajung la Vocea României! Îmi doream să particip aici.”

Cântă de la 9 ani

Originar din satul Dolheștii Mici, solistul Andrei Ciocârlan este elev al Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

El cântă de la 9 ani, iar multe dintre aparițiile sale au avut loc în cadrul unor evenimente artistice, alături de „Străjerii din Dolheștii Mici”, formație de dansuri și obiceiuri populare condusă de Ghiorghiță Ciocîrlan, tatăl lui Andrei, un om la fel de ambițios și talentat.

Prezența la Vocea României atestă faptul că solistul din comuna Dolhești este unul dintre tinerii talentați ai momentului.

El s-a prezentat la etapa preselecțiilor desfășurate la Iași, iar de aici și până la etapa audițiilor a fost un lung șir de momente frumoase și emoționante.

Evoluția lui Andrei Ciocârlan la Vocea României poate fi urmărită aici, pe canalul social media al concursului de talente.

ȘTIRI