Un tânăr din comuna Boroaia și-a pierdut viața într-un accident rutier. Mașina acestuia s-a ciocnit cu un camionRural

Un tânăr din comuna Boroaia și-a pierdut viața într-un accident rutier. Mașina acestuia s-a ciocnit cu un camion

       Accesări: 1391

Tragedie pe șosea. Un tânăr din comuna Boroaia și-a pierdut viața într-un accident rutier cumplit. Mașina acestuia s-a izbit frontal într-un autocamion care se deplasa regulamentar.

Accidentul rutier grav, soldat cu două decese, s-a petrecut marți, 6 iunie, pe un drum național din județul Suceava.

Tânărul, în vârstă de 25 de ani, conducea un autoturism Ford Focus, înmatriculat în Danemarca, având direcția de deplasare dinspre Păltinoasa spre Ilișești.

În mașină se mai afla un pasager. Este vorba despre o tânără de 24 de ani, din comuna botoșăneană Trușești.

Impactul cu autocamionul s-a produs frontal.

La fața locului au fost trimise echipaje ale pompierilor și paramedicilor SMURD și de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Manevrele de resuscitare, aplicate ambelor victime, nu au dat niciun rezultat. Leziunile suferite de cei doi tineri au fost mult prea grave. În urma acestora a survenit decesul.

Cercetările desfășurate de polițiști arată că marți dimineața, în jurul orei 6.00, un tânăr de 25 de ani din comuna Boroaia, se deplasa cu un autoturism Ford, pe DN17, având direcția de deplasare dinspre Păltinoasa spre Ilișești, iar din motive rămase necunoscute, acesta a părăsit sensul de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune laterală ușoară cu un autoturism Audi, condus regulamentar de un tânăr de 20 ani din comuna Adâncata.

Autoturismul în care se afalu cei doi tineri și-a continuat deplasarea, intrând în coliziune frontală cu autoucamionul condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani din comuna Dumbrăveni.

Șoferii de pe celelalte două mașini implicate în accidentul rutier au fost testați cu aparatele etilotest. Rezultatele au fost negative.

ȘTIRI