Un șofer n-a putut înșela vigilența filtrului de Poliție din Fălticeni. Amendă și dosar penal pentru uz de falsLocal

Un șofer n-a putut înșela vigilența filtrului de Poliție din Fălticeni. Amendă și dosar penal pentru uz de fals

       Accesări: 4090

Tot mai mulți suceveni se joacă cu legea. Chiar dacă Ordonanțele militare impun restricții clare, iar amenzile sunt consistente, există și persoane cărora nu le pasă de consecințele încălcării măsurilor instituite. În aceeași linie se înscrie și un bărbat din comuna Mitocu Dragomirnei aflată în zona de carantină.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, era în timpul „serviciului” când oamenii legii l-au oprit în trafic.

Tânărul se afla la volanul unei autoutilitare și nu a putut înșela vigilența filtrului de Poliție stabilit pe Bulevardul Revoluției, în centrul municipiului Fălticeni.

S-a întâmplat ieri seară, în jurul orei 19.

Șoferul a fost identificat în trafic de doi agenți ai unei patrule mixte de la Poliția Locală și de la Ordine Publică.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

În sprijinul acestora ai fost solicitați doi lucrători ai Biroului de Investigații Criminale care l-au verificat pe șofer, acesta prezentând o adeverință de angajat emisă de un operator economic din municipiul Suceava.

În urma verificărilor amănunțite, oamenii legii au constatat că actul era fals, după ce au interogat baza de date. Polițiștii au stabilit că tânărul nu era angajatul niciunei societăți comerciale.

Pus în fața adevărului, bărbatul nu le-a putut oferi vreo explicație plauzibilă. În schimb, oamenii legii l-au anunțat pe șofer ce-l așteaptă.

Lucrătorii de poliție i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată și uz de fals.

Polițiștii au ridicat înscrisurile falsificate.

Cercetările sunt continuate de lucrătorii Biroului de Investigații al Poliției Municipiului Fălticeni, aceștia urmând să propună soluția procedurală.

Bărbatul din Mitocu Dragomirnei s-a ales și cu o amendă de 2.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr.3.

ȘTIRI