Un nou magazin în Fălticeni. Se deschide Profumo! Produse de igienă casnică și personală  importate din ItaliaEconomic

Un nou magazin în Fălticeni. Se deschide Profumo! Produse de igienă casnică și personală importate din Italia

       Accesări: 13650

Primăvara aduce oferte și vești bune. Iubitorii de cumpărături sunt așteptați să pășească într-un nou magazin din Fălticeni. Miercuri, 17 aprilie, la ora 15, se deschide Profumo.

Este primul magazin din oraș specializat pe produse de igienă casnică și personală, disponibile într-o paletă largă de modele.

Clienții vor găsi aici cele mai renumite mărci italiene din domeniu.

Un detaliu foarte important este că produsele sunt comercializate la cele mai bune prețuri și cu cea mai bună calitate.

Toate produsele de igienă sunt importate direct din Italia.

Mahanu Design

Noul magazin Profumo, situat pe strada Republicii, în capătul opus al magazinului Profi, este afacerea unei familii din zona Fălticeni.

Antreprenorii Liviu și Valentina, soț și soție, aduc prin investiția lor un strop de exclusivitate și calitate în comunitatea noastră.

Magazinul va fi deschis pe 17 aprilie, de la ora 15.

Cu această ocazie primii 30 de clienți vor primi cadouri.

În ziua deschiderii noului magazin, toți cumpărătorii vor beneficia de reducere, indiferent de numărul de produse cumpărate, reducerea de preț fiind aplicată direct la casa de marcat.

Magazinul Profumo din Fălticeni este destinat celor ce caută calitatea și rafinamentul în segmentul produselor de îngrijire personală, pentru îngrijirea casei şi celor destinate mediului casnic.

La raft vor fi expuse produsele celebrei mărci Tesori d’Oriente, apreciate în special de doamne, marca de săpunuri Dermomed, detergenții Sole și Dash, produsele din gama Vanish, dar și degresanții universali, cu eficacitate sporită, Chanteclair și Quasar.

Fie că îți dorești să te răsfeți cu cele mai bune produse de igienă personală sau să îți faci casa să strălucească de curățenie și proaspăt, Profumo are tot ce îți trebuie.

Printre produsele comercializate se numără gelurile de duș naturale, care îți îmbrățișează pielea cu prospețime și delicatețe.

Magazinul Profumo, situat pe strada Republicii, dispune la rafturi de detergent lichid pe vase și mașini de spălat rufe, antiperspirante pentru bărbați și femei, dar și absorbante care te țin mereu în siguranță și confort.

În ofertă sunt și săpunuri lichide dermatologic testate, prietenoase cu pielea și cu o aromă îmbietoare.

Tot aici găsiți parfumuri deosebite pentru femei, care învăluie într-o senzație aparte de eleganță și feminitate, dar și balsamuri de rufe care dau prospețime îndelungată hainelor.

Echipa Profumo așteaptă clienții din Fălticeni și din zona rurală, cu ocazia inaugurării programate miercuri, 17 aprilie, ora 15, să îi ghideze prin universul rafinat al produselor de pe raft.

Puteți accesa Google Maps, dacă doriți să ajungeți mai rapid și mai ușor la noul magazin: https://maps.app.goo.gl/jkVH91ckMa8ugX9b8

ȘTIRI