Un nou hotel se deschide anul viitor în Fălticeni. Investiția aparține antreprenorilor care dețin compania RomfourLocal

Un nou hotel se deschide anul viitor în Fălticeni. Investiția aparține antreprenorilor care dețin compania Romfour

       Accesări: 18317

Mediul de afaceri local se dezvoltă. Deși perioada nu este una tocmai favorabilă, există antreprenori locali care au curajul să investească în Fălticeni. Andreea și Andy Stan, oamenii de afaceri care controlează compania Romfour, au decis să-și extindă afacerile și pe domeniul hotelier.

Aceștia au demarat un nou proiect care se cristalizează la intrarea în municipiu, unde își desfășoară activitatea Lidl, Jysk, OMV și Autogara Romfour.

Hotelul se numește Sofia și este în curs de amenajare.

Unitatea va avea 22 de camere și va fi structurată pe trei etaje. Chiar dacă va avea doar trei stele, antreprenorii spun că vor aloca fonduri importante astfel încât calitatea aspectului interior și dotările să se ridice la înălțimea unui hotel de cinci stele.

Noua investiție este cel al doilea hotel care se construiește la Fălticeni. Singura unitate de acest gen, Turist, funcționează de peste 40 de ani.

Hotelul Sofia este amplasat la intrarea din Fălticeni, dinspre Roman, în clădirea unde cei doi oameni de afaceri voiau să deschidă un nou sediu al companiei Romfour. Antreprenorii fălticeneni și-au schimbat planurile, în contextul în care sectorul transportului internațional de persoane este serios afectat pe timp de pandemie.

Noul hotel va fi deschis anul viitor, inaugurarea fiind plănuită în luna februarie.

Compania, ce și-a început activitatea în anul 2004 cu cinci angajați, deține în prezent 350 de angajați.

Romfour este unul dintre cei mai mari jucători pe piața transportului internațional de persoane, colete și autoturisme pe platformă din România.

Anul trecut, compania avea o cifră de afaceri de 93,9 milioane de lei, în scădere față de 2018, când înregistra 99,3 milioane de lei.

Acționarii mai dețin în cadrul aceleași afaceri divizia de vânzări autoturisme rulate și servicii de închirieri auto.

ȘTIRI