Un nou consilier local intră în autoritatea deliberativă din Fălticeni. Silviu Mateiciuc și-a început mandatulLocal

Un nou consilier local intră în autoritatea deliberativă din Fălticeni. Silviu Mateiciuc și-a început mandatul

       Accesări: 818

Componența deliberativului fălticenean s-a înnoit. În structura aleșilor din Consiliului Local Fălticeni intră Silviu Mateiciuc. El l-a înlocuit pe George Mîndruță, membru al alianței politice USR/PLUS, care acum activează ca senator.

Noul consilier local a depus jurământul în prima ședință ordinară din acest an, desfășurată pe 28 ianuarie, în sala de ședințe „Radu Iorgu” din sediul Primăriei Fălticeni.

Aflat la prima experiență de acest gen, Silviu Mateciuc a fost activ în prima ședință, cu întrebări punctuale adresate, pe anumite proiecte de hotărâre, edilului Cătălin Coman.

Reprezentatul USR/PLUS în Consiliul Local Fălticeni are 41 de ani și este originar din Fălticeni.

Absolvent al Facultății de Economie din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, el își desfășoară activitatea ca director executiv, având 15 ani de experiență în multinaționale cu profil de vânzări si financiar.

Alma Clinic

„Vreau să vă fac o scurtă confesiune…tot ce iubesc mai mult în viață este legat de Fălticeni. Aici m-am născut, aici m-am căsătorit, copiii mei, părinții mei, cei mai buni prieteni ai mei trăiesc în Fălticeni.”, a scris Silviu Mateiciuc pe portalul Orașul Oamenilor Buni (platforma proiectelor propuse de USR/PLUS pentru Fălticeni). „Cei 41 de ani mă găsesc într-un moment de maturitate personală și profesională, decizia de a mă implica în politică a venit natural, a venit ca o etapă. Crezul meu este că avem dreptul și datoria de a avea o viață extraordinară, pentru noi, pentru oamenii importanți din viețile noastre, pentru comunitatea din care facem parte.”

Experiența de senior manager acumulată în ultimii 15 ani, principiile insuflate de părinți și șlefuite de viață, dorința de a întoarce ceva acestui oraș căruia îi datorez atât de mult, sunt tot atâtea motive pentru care fac parte din acest proiect.”

Silviu Mateiciuc va face parte din Comisia pentru administraţia publică locală, juridică, apărarea ordinii şi liniştii publice, respectarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor și din Consiliul de Administrație al Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”.

Consiliul Local Fălticeni are 19 consilieri, 13 de la PSD, 4 de la PNL și 2 de la USR/PLUS.

Noul deliberativ a fost învestit luna trecută, după validarea mandatelor candidaților partidelor care au obținut cele mai multe sufragii la alegerile locale din 6 decembrie 2020.

ȘTIRI