Un nou caz de pedofilie în zona Fălticeni. Procurorii au luat măsura controlului judiciar față de un bărbatLocal

Un nou caz de pedofilie în zona Fălticeni. Procurorii au luat măsura controlului judiciar față de un bărbat

       Accesări: 4229

Încă un monstru va da socoteală pentru faptele sale în fața justiției!

Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni a luat măsura preventivă a controlului judiciar faţă de un bărbat, acuzat de fapte de pedofielie.

Premergător deciziei anunțate astăzi, el a fost reţinut pentru 24 de ore, în cursul zilei de 2 septembrie, de către organele de cercetare penală.

Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracțiunii de act sexual cu un minor în formă continuată.

Potrivit procurorilor, în perioada 18 – 30 august 2020, inculpatul a întreţinut trei raporturi sexuale cu o persoană de sex feminin. Fata, în vârstă de 13 ani, îi este nepoată.

Nu au fost făcute publice informații privind identitatea suspectului, aceasta fiind o practică uzuală în timpul derulării cercetării.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni, procurorul Adrian Lavric, a precizat că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive  reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

ȘTIRI