Un fălticenean s-a urcat la volan deşi avea permisul de conducere suspendat pentru alte abateri la regimul rutierRural

Un fălticenean s-a urcat la volan deşi avea permisul de conducere suspendat pentru alte abateri la regimul rutier

       Accesări: 419

Inconştienţa unor aşa-zişi conducători auto nu cunoaşte limite.

Poliţiştii au făcut publice alte două situaţii înregistrate în zona Fălticeni, în urma cărora au fost întocmite dosare penale.

În seara zilei de miercuri, o patrulă din cadrul Secţiei 12 Poliţie Rurală Preutești a oprit pentru control, pe un drum comunal din satul Unceşti  comuna Buneşti, autoturismul condus de un localnic, în vârstă de 30 de ani.

Conducătorul auto emana halenă alcoolică şi a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest. S-a dovedit astfel că şoferul consumase băuturi alcoolice, rezultatul fiind de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Probleme la fel de mari are acum şi un bărbat din Fălticeni, în vârstă de 31 de ani, care s-a ales cu dosar penal aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”.

Mahanu Design

Autoturismul condus de acesta a fost oprit în trafic, pe un drum judeţean din comuna Mălini, în seara zilei de joi, 20 februarie.

Patrula Secţiei 7 Poliție Rurală Mălini a constatat, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, că bărbatul are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.

ȘTIRI